Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Watou komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij techni masters werken specialisten. In Watou voeren onze onderhoudstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in omgeving Watou als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in omgeving Watou. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en stimulerende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Watou aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven