Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Wellen? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Wellen

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Wellen en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Al onze storingstechniekers voeren hun job in Wellen uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Wellen aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven