Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Westkerke? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Westkerke voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Westkerke

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag in Westkerke en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Westkerke? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven