Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Westrem? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Westrem

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s simpel. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Westrem en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Westrem hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Westrem (omgeving Wetteren)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze werknemers horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven