Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Wetteren? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experts. Al onze storingstechniekers in Wetteren voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Wetteren als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Wetteren en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als storingstechnieker in Wetteren (regio Wetteren) je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven