Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Wetteren? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Wetteren

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s simpel. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Wetteren en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. In Wetteren voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Wetteren (omgeving Wetteren) helemaal iets voor jou? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven