Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Wevelgem komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers in Wevelgem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Wevelgem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Wevelgem en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Wevelgem (regio Wevelgem) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven