Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Wijnegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers in Wijnegem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Wijnegem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s logisch. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Wijnegem en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in omgeving Wijnegem je aan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven