Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Wortegem-Petegem komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Al onze storingstechniekers in Wortegem-Petegem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Wortegem-Petegem als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Wortegem-Petegem. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt een baan als storingstechnieker in Wortegem-Petegem (regio Wortegem-Petegem) je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven