Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Wulvergem? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Wulvergem als onderhoudstechnieker

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio Wulvergem. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. De storingstechniekers die voor ons werken in Wulvergem voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Wulvergem? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven