Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Wulveringem? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Wulveringem hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplaats steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Wulveringem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Wulveringem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Wulveringem (omgeving Veurne) ? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven