Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Wuustwezel? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Wuustwezel

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s eenvoudig. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Wuustwezel en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Wuustwezel hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Wuustwezel (omgeving Wuustwezel) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven