Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Wuustwezel? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. De storingstechniekers in Wuustwezel voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Wuustwezel als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in omgeving Wuustwezel en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als storingstechnieker in regio Wuustwezel je aan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven