Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Zandhoven? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn deskundigen. De storingstechniekers in Zandhoven voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Zandhoven als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Zandhoven en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Zandhoven (omgeving Zandhoven)? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven