Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Zarren? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Zarren

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in regio Zarren en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Zarren hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Zarren? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven