Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Zele? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Onze storingstechniekers in Zele voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Zele als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in omgeving Zele en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Zele (omgeving Zele) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven