Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Zele? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Zele voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zele

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Zele en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als storingstechnieker in Zele (omgeving Zele) je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven