Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Zevergem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zevergem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Zevergem en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Zevergem voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Zevergem (regio De Pinte) ? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven