Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Zoersel komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Zoersel

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in Zoersel en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. De onderhoudstechniekers in Zoersel voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de job als storingstechnieker in Zoersel (omgeving Zoersel) helemaal iets voor jou? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven