Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Zoersel? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Zoersel voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Zoersel

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in Zoersel en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Zoersel aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven