Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Zonnebeke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Zonnebeke hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Zonnebeke als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s simpel. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in omgeving Zonnebeke en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Zonnebeke aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven