Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Zuienkerke? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Zuienkerke als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Zuienkerke en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Zuienkerke voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Zuienkerke (omgeving Zuienkerke)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven