Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in omgeving Zulzeke komen versterken? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Zulzeke uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zulzeke

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Zulzeke en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Zulzeke? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven