Schoonmaak - Cleaning MastersIndustriele reiniging - Cleaning MastersGespecialiseerde reiniging - Cleaning MastersGlaswas - Cleaning Masters

“Een aangename beleving voor uw medewerkers, onze cleaning masters ontfermen zich over de schoonmaak van uw onderneming in de breedste zin van het woord.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Expertise

Cleaning Masters vierde in 2019 met veel trots zijn 30e verjaardag en mag zich vandaag een van de meest succesvolle schoonmaakbedrijven in België noemen.

Dankzij onze jarenlange ervaring verzorgen wij de schoonmaak op 2.500 locaties in diverse gespecialiseerde sectoren.

Operationele sterkte

Bij Cleaning Masters investeren we continu in het opleiden, het coachen en het dagelijks aansturen van onze masters. Deze vorm van respect maakt dat wij het maximale uit de talenten van onze medewerkers halen.

Langetermijnpartnership

Omdat onze masters zich geapprecieerd voelen, zijn zij gemotiveerd om jarenlang elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven. Die loyaliteit uit zich in een grote stabiliteit, wat de continuïteit ten goede komt. Daarom doet 80% van onze klanten reeds langer dan 10 jaar beroep op onze diensten.

> Schoonmaak
> Industriële reiniging
> Gespecialiseerde reiniging
> Glaswas

kwaliteit

ISO 9001
(Certificatiebureau BQA)
QMS
Multidesk

veiligheid

VCA P
(Certificatiebureau HaCeCo)

duurzaamheid

ISO 14001
(Certificatiebureau BQA)
Attest duurzame ontwikkeling (ABSU)
Zilveren medaille EcoVadis
Milieubevorderende producten

Schoonmaak - Cleaning Masters

Schoonmaak

Met ons digitaal communicatie- en opvolgsysteem Multidesk met objectief geïntegreerd kwaliteitsmeetsysteem (QMS) houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening in stand.

Dankzij de ontwikkeling en de implementatie van onze ‘Cleaning 2.0’-innovatie gaan we nog een stapje verder. We brengen het begrip schoonmaak naar een hoger niveau en zorgen voor een hygiënische en virusvrije werkomgeving.

Lees meer

Industriële reiniging - Cleaning Masters

Industriële reiniging

Cleaning Masters mag zich dankzij zijn kennis van de specifieke reglementeringen in de diverse sectoren marktleider noemen in de industriële reiniging.

Onze masters dragen door hun efficiëntie en deskundigheid bij aan een kwalitatief en continu productieproces.

Lees meer

Gespecialiseerde reiniging - Cleaning Masters

Gespecialiseerde reiniging

Voor uitzonderlijke opdrachten staat een apart team deskundige reinigers klaar die flexibel kunnen worden ingezet. Zij zijn onder meer gespecialiseerd in dampkap- en kanaalreiniging, desinfectie, ontvetting en ontstoffing.

Glaswas - Cleaning Masters

Glaswas

Aan glasheldere ramen gaat steevast een volledig op maat gemaakte risicoanalyse vooraf zodat onze masters hun werkzaamheden in alle veiligheid kunnen uitoefenen.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jobs bij Cleaning Masters

Cleaning Masters zoekt
Logistiek medewerker met poetstaken in ziekenhuis
regio Geel

Cleaning Masters zoekt
Industrieel reiniger
regio Geel (Antwerpen)

Cleaning Masters zoekt
Werfleiding schoonmaak (m/v/x) – voltijds
regio Gent (Oost-Vlaanderen)

Heb je zin om deel te worden van onze masters-familie, maar nog niet gevonden wat je zoekt?

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Cleaning Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor