We zorgen ervoor

Cleaning MastersHygi Masters - Sanitaire hygiëneConstruct Masters: Las- en constructiewerkenGreen MastersIndustrieel onderhoud - Techni MastersOplossing op maat - Catering MastersMobility MastersSecurity MastersMaintenance MastersSafety Masters

“De sterkte van de groep vandaag hebben we te
danken aan de voortdurende focus op kwaliteit.”

Nicolas de Schutter
Voorzitter

Nicolas krijgt zijn passie voor de schoonmaaksector via zijn vader Paul de Schutter ingegeven met de paplepel. “Ik herinner mij nog dat ik hem als 4-jarige hielp bij het inladen van de auto’s. Onze garage fungeerde toen als magazijn voor materiaal en schoonmaakproducten van zijn toenmalige werkgever. Later liet hij me als jobstudent de koepel van het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen ontstoffen. In hartje zomer, bij temperaturen van 30°C en meer. Geloof me, zo ga je het werk van de schoonmakers enorm waarderen.”

In 1988 start Paul de Schutter Cleaning Masters op, zes jaar later komt Nicolas in dienst. “Eerst in een commerciële functie, later breidde mijn takenpakket steeds verder uit.” Bij de toetreding tot Samsic fungeert Nicolas als verbindingsman met de Franse groep, wat hij bleef doen nadat hij in 2004 de fakkel had overgenomen van zijn vader. “Wat ik van hem geleerd heb? Dat je respect moet tonen voor je personeel, je klanten, je leveranciers, kortom: voor iedereen. Dat appreciëren ze.”

Philip Paelinck
Managing director

Na ruim 18 jaar in de automobielsector gewerkt te hebben, wordt Philip in 2005 aangetrokken om de afdeling industriële reiniging verder uit te bouwen. “De belangrijkste reden om in te gaan op het aanbod, was om vanuit een multinational terug te keren naar een familiaal bedrijf. Vanaf de eerste dag voelde ik mij hier thuis.”

Philip heeft vanaf de start een duidelijke missie voor ogen: het bedrijf uitbouwen in de breedte door het aanbieden van meerdere activiteiten. Hij begeleidde Cleaning Masters stap voor stap in de groei naar de multidisciplinaire speler die Multi Masters Group vandaag is.

De sterkte van de groep vandaag hebben we te danken aan de voortdurende focus op kwaliteit. “We hebben enorm ingezet op het opleiden en coachen van onze medewerkers. We hebben ‘masters’ van hen gemaakt, echte meesters in hun vak die fier zijn op wat ze doen. Die aanpak valt enorm in de smaak bij onze klanten.”

Onze evolutie

Onze cijfers

35

jaar ervaring

4.600

gemotiveerde werknemers

4.500

tevreden klanten

244 miljoen

euro omzet per jaar

Ons logo

Het bedrijf van de ‘springende hertjes’. Al van bij het prille begin doen de wildste verhalen de ronde over de oorsprong en de betekenis van ons logo. Wat hebben deze dieren nu eigenlijk te maken met facilitaire dienstverlening?
In de jaren 80, toen de schoonmaaksector aan belang begon te winnen, kozen bedrijven steevast voor een druppel of een dweil als logo. Waarom wij dan niet? “Ik wilde geen saaie emmer, ik wilde gewoon iets anders”, aldus oprichter Paul de Schutter. Hij liet zich inspireren door zijn passie voor het Afrikaanse continent. “Het had evengoed een giraf, een olifant of een neushoorn kunnen zijn, maar ik heb gekozen voor een elegante springbok. Maar u mag gerust ‘hertjes’ blijven zeggen.

Onze missie

“Via een brede waaier van diensten ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties in heel België zich volledig op hun missie kunnen toeleggen.”

Onze visie

“Het ontwikkelen van een duurzaam partnership door het aanbieden van een totaalconcept, opgebouwd rond een veelheid van gespecialiseerde,
facilitaire diensten in eigen beheer.”

Onze waarden

Bij Multi Masters Group werken wij blijvend aan een duurzaam partnership, met onze waarden als bouwstenen.

meesters

Onze meesters streven een uitzonderlijke kwaliteit na. Zij hebben een hoog niveau van expertise bereikt en werken met een groot gevoel voor eer. Ze zijn onze grootste rijkdom en wij zijn oprecht trots op hen. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op vakmanschap en fierheid.

respect

Respect moet je verdienen, elke dag opnieuw. Wij maken bewuste keuzes en behandelen mens, milieu en klimaat zoals we zelf behandeld willen worden. Wij betrekken onze stakeholders maximaal bij het maken van deze keuzes. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op respect voor elkaar.

familiale nuchterheid

Wij zijn een beraden en loyaal team dat houdt van een no-nonsense aanpak. Met onze hands-onmentaliteit steken we graag de handen uit de mouwen om onze gezamenlijke missie te volbrengen. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op onze familiale nuchterheid.

vertrouwen

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen, en dit communiceren we op een transparante manier. Wij geloven in de sterkte van onze masters en stakeholders. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Ons MVO-beleid

personeel

milieu

sociale en
culturele ontwikkeling

innovatieve en
transparante
dienstverlening

Onze familie

Samsic

Sinds 2004 maakt Multi Masters Group deel uit van de Franse groep Samsic. Dit bedrijf met Bretonse roots maakte sinds zijn oprichting in 1986 een gelijkaardige evolutie door als wij. Begonnen als familiaal schoonmaakbedrijf biedt het intussen een compleet gamma facilitaire en HR-diensten aan.

Met zijn activiteiten in 27 landen, zijn 117.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van 3,45 miljard euro, is Samsic een van de grootste Europese spelers.

Meer over Samsic

Samsic - kaart met landen waar het bedrijf actief is - wereldkaart
Recrewtment

Recrewtment

Sinds 2015 heeft Multi Masters Group zijn diensten uitgebreid richting HR met de integratie van Recrewtment, een van de snelst groeiende HR-bedrijven in België. Recrewtment is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 11 kantoren en meer dan 800 uitzendkrachten op dagbasis.

Naast gespecialiseerde uitzend- en rekruteringsactiviteiten biedt Recrewtment een volledige HR-dienstverlening aan zoals onboarding, HR-advies, on-site rekrutering,…

Recrewtment is in België een voorloper op het vlak van digitalisering en artificiële intelligentie en combineert dit met een persoonlijke aanpak:

“Recrewtment, skills matter, personality matters more”

Meer over Recrewtment

Terug naar boven