Gebouwenzorg - Hygi MastersHygiëne - Hygi MastersHygi Masters

“Een fris geurtje of een ongediertevrije omgeving, onze hygi masters beschermen uw organisatie en reputatie.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Nationale dekking

Onze hygi masters zijn actief op ruim 2.000 locaties in België.

24/7 service

Ook buiten de kantooruren garandeert Hygi Masters zijn klanten een snelle interventie bij onvoorziene omstandigheden. Daartoe zijn we altijd bereikbaar via het noodnummer +32 498 93 93 93.

Multidesk

De volledige planning en opvolging van Hygi Masters verloopt via onze Multidesk. Onze technieker voert tijdens zijn bezoek aan uw gebouw zijn bevindingen in op zijn tablet. Na afloop leest u alles over zijn werkzaamheden of de resultaten van de hygiëneaudit in een overzichtelijk rapport.

> Ongedierte bestrijding
> Sanitaire hygiëne
> Gebouwenzorg
> Ophaaldienst overleden huisdieren

kwaliteit

ISO 9001
(Certificatiebureau BQA)
Multidesk
Integrated Pest Management
Certified Professional Pest Management (CEPA)

veiligheid

VCA P
(Certificatiebureau HaCeCo)
Fytolicentie
Erkenning door bevoegd ministerie

duurzaamheid

ISO 14001
(Certificatiebureau BQA)
Wagens op CNG
Digitale vallen
Attest duurzame ontwikkeling (ABSU)

Ongediertebestrijding - Hygi Masters

Ongedierte bestrijding

Op vlak van hygiënevoorschriften legt Hygi Masters zichzelf de hoogste normen op. Onze masters werken volgens de HACCP-reglementering en volgen de Belgische en de internationale richtlijnen zoals BRC, IPM en AIB.

Ook op praktisch vlak volgen zij de nieuwste trends. Zo maken ze gebruik van digitale vallen en milieuvriendelijke methodes zoals non-tox aas.

Lees meer

Hygiene Hygi Masters

Sanitaire hygiëne

Een duurzame en innovatieve aanpak staat ook bij de sanitaire hygiëne centraal. Recycleerbare plastic dispensers met milieuvriendelijk papier beperken uw ecologische voetafdruk.

Ter bestrijding van het COVID-19-virus adviseren onze specialisten u graag over beschermende oplossingen. Met de White’Box met alcogel of het Clean’Screen-scheidingsglas passen wij uw bedrijf vlot aan conform de coronamaatregelen.

Lees meer

Gebouwenzorg - Hygi Masters

Gebouwenzorg

Met onze afdeling gebouwenzorg mikken we op langetermijnresultaten ter bescherming van uw gebouw. We treffen curatieve maatregelen tegen schimmels, zwammen of houtaantastende insecten. We verwijderen graffiti op gevels en muren en verzorgen de opkuis bij leegstand.

Ophaaldienst overleden huisdieren - Hygi Masters

Ophaaldienst overleden huisdieren

Onze hygi masters zorgen voor een snelle en waardige ophaling van overleden huisdieren bij particulieren, dierenartsen en overheidsinstellingen in de provincie Antwerpen en ze organiseren de individuele crematie van uw huisdier op een serene manier.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Hygi Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor