U hoeft niet te wachten tot er ongedierte is vastgesteld. Hygi Masters stelt u graag een preventieve aanpak voor.

Home » Hygi Masters » Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding voor uw bedrijf

Ongedierte in uw gebouwen, u kunt het missen als de pest. Het is niet alleen onhygiënisch, het veroorzaakt ook schade. Zowel aan uw infrastructuur als aan uw imago. Doe daarom een beroep op een professionele firma om het ongedierte aan te pakken. De ongediertebestrijders van Hygi Masters doen echter veel meer dan muizen, ratten, wespen en ander ongedierte bestrijden. Op basis van hun jarenlange ervaring stellen zij u graag een veilige en milieuvriendelijke preventieve aanpak voor. En u bent steeds op de hoogte via onze nauwkeurige, digitale rapportage. Zo zorgen wij ervoor dat zowel uw gebouwen als uw imago ongeschonden blijven

 • + 30 jaar ervaring
 • Actief in heel België
 • 24/7 bereikbaar
 • Nauwgezette opvolging
 • Digitale rapportage

Welke soorten ongedierte bestrijdt Hygi Masters?

Ongedierte is een heel brede term. Bij de knaagdieren bestrijden we vooral muizen en ratten. Daarnaast worden onze ongediertebestrijders vaak ingeschakeld voor zowel kruipende als vliegende insecten. Mieren, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, kevers en zilvervisjes zijn de vaakst voorkomende kruipende insecten. Bij de vliegende insecten bestrijden we vooral wespen, muggen, vliegen en motten. Ook vogels zorgen wel eens voor overlast. Onze specialisten hebben ervaring met het wegvangen van duiven en meeuwen. Tot slot is Hygi Masters ook gespecialiseerd in de aanpak van houtaantasters zoals schimmels, zwammen, boktor en houtworm.

Ongediertebestrijding: hoe werkt het?

U hoeft zeker niet te wachten tot er ongedierte is vastgesteld in uw gebouwen. Integendeel, voorkomen is ook in dit geval veel beter dan genezen. Een preventieve aanpak is dus zeker een aanrader. Na uw aanvraag voert de technieker van Hygi Masters in alle discretie een controleronde in uw gebouwen uit. Tijdens dit bezoek polst hij naar uw ervaringen en doet hij zelf de nodige vaststellingen. Meteen spoort hij mogelijke aanlooproutes en schuilplaatsen van ongedierte op. Op basis van deze grondige analyse stellen wij een aanpak op maat van uw gebouwen voor. Hierbij respecteren wij de reglementeringen omtrent voedselveiligheid, sanitaire hygiëne en andere geldende voorschriften (HACCP, BRC, IPM en AIB).

Nieuwste technieken: digitale en milieuvriendelijke ongediertebestrijding

De digitalisering heeft zich de laatste jaren ook doorgezet in de wereld van de ongediertebestrijding. Hygi Masters biedt u een alternatief voor de klassieke ratten- en muizenvallen: digitale vallen. Deze bevatten sensoren en geven een signaal wanneer er ongedierte gevangen is. Via een smartphone, tablet of computer wordt alles op de voet gevolgd. U bent steeds op de hoogte van de situatie in uw gebouwen.

Een andere trend in de strijd tegen ongedierte is de toegenomen aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hygi Masters kiest waar mogelijk voor niet-giftige oplossingen. Non-tox lokaas biedt in veel gevallen een afdoende oplossing. Is er geen alternatief, dan zorgen wij dat het toxische lokaas in lokaasboxen wordt geplaatst waardoor de veiligheid gegarandeerd blijft. Alleen het ongedierte zal erdoor worden bestreden.

Dankzij Multidesk bent u altijd op de hoogte

Eens de preventieve of reactieve aanpak opgestart, houden wij u op de hoogte. Dat gebeurt tijdens controlebezoeken of via digitale weg. Multidesk, de communicatie- en opvolgtool van Multi Masters Group, bevat specifiek voor de ongediertebestrijding de module ‘Pestcontrole’. Via een persoonlijke login en wachtwoord krijgt u toegang tot een schat aan informatie. U weet steeds hoeveel en welk ongedierte wij hebben gevangen.

Wij zorgen voor ongediertebestrijding in uw buurt

De hoofdzetel van Hygi Masters bevindt zich in Merksem, vlakbij Antwerpen. Waar ook in België, dankzij onze zeven regionale vestigingen zijn we altijd bij u in de buurt. Onze specialisten staan voor u klaar voor de ongediertebestrijding in uw gebouwen

U kunt op ons rekenen voor:

 • Ongediertebestrijding in Antwerpen (kantoor Merksem)
 • Ongediertebestrijding in West-Vlaanderen (kantoor Roeselare)
 • Ongediertebestrijding in Oost-Vlaanderen (kantoor Gent)
 • Ongediertebestrijding in Limburg (kantoor Zonhoven)
 • Ongediertebestrijding in Brussel en Vlaams-Brabant (kantoor Strombeek-Bever)
 • Ongediertebestrijding in Henegouwen (kantoor Jumet)
 • Ongediertebestrijding in Luik en de rest van Wallonië (kantoor Flémalle)

Ontvang een voorstel op uw maat

 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Cleaning Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.