Sensortechnologie
Home » Onze innovaties » De kracht van sensortechnologie

De kracht van sensortechnologie

Dankzij sensortechnologie kunnen we onze service toespitsen op uw specifieke noden en zo nóg efficiënter maken. De apparaten staan via een app in verbinding met de smartphone of tablet van onze medewerkers. Zo weten zij precies waar en wanneer ze moeten ingrijpen.

Met sensortools tillen we de beleving van uw gebouwen naar een hoger niveau. Drukbezochte ruimtes worden eerst aangepakt, bijna lege dispensers geven een seintje ter navulling. Kleine aanpassingen die een wereld van verschil maken.

Benieuwd wat sensortechnologie voor u kan betekenen? Wij tonen u een greep uit de vele toepassingen.

.

Tork EasyCube:
hygiënisch handen drogen

De sensor in deze handdoekdispenser meet zowel het vulniveau als het aantal bezoekers. Dankzij realtime info via de app weten onze schoonmakers meteen waar en wanneer een interventie nodig is.

Een drukbezochte sanitaire ruimte krijgt meer aandacht en bijna lege dispensers krijgen voorrang op de route. Zo komt uw sanitaire ruimte nooit zonder papier te zitten. De Tork EasyCube is bovendien ook geschikt voor plaatsing in cafetaria’s, wachtruimtes of inkomhallen.

.

Tork EasyCube is een innovatieve toepassing van sensortechnologie.
Met digitale vallen van Xignal krijgen onze hygi masters een melding wanneer er een muis of rat is gevangen.

Xignal: intelligente ongediertebestrijding

Met de Xignal-muizenvallen en -rattenvallen bestrijdt Hygi Masters ongedierte snel en efficiënt. Dankzij geavanceerde sensortechnologie ontvangen onze techniekers meteen een melding bij vangst en kunnen ze snel ingrijpen. Reken op een hygiënische omgeving en een gerust gemoed.

Dankzij non-tox lokaas is Xignal milieuvriendelijk en veilig. Voor de installatie en opvolging (ook op moeilijk bereikbare plekken) kan u rekenen op Hygi Masters.

iQubic: slimme afvaloplossing

De iQubic afvalbak van Renewi bevat een sensor en vulgraadmeter. Via een webapplicatie weten onze schoonmakers welke vuilbakken ze eerst moeten ledigen. Dat bespaart hen nodeloze verplaatsingen. Ze halen het maximum uit hun route en beperken uitpuilende afvalbakken tot een minimum.

De iQubic is modulair: u kan losse prullenbakken in verschillende formaten aan elkaar koppelen naargelang uw behoefte. Dankzij het stijlvolle en personaliseerbare design zijn deze afvaleilanden te integreren in elk interieur.

.

iQubic: deze innovatieve afvalbakken laten weten wanneer ze bijna vol zijn. Een mooi voorbeeld van sensortechnologie.

De voordelen van sensortechnologie

  1. Optimale beleving van uw gebouwen voor klanten en medewerkers.
  2. Service toegespitst op specifieke noden dankzij geautomatiseerde meldingen.
  3. Meer efficiëntie en minder tijdverlies dankzij automatische meldingen. Het personeel geeft prioriteit aan de meest dringende taken.
  4. Slimme webapplicaties houden data, navullingen en bestellingen nauwkeurig bij.
  5. Toegang tot realtime data en statistieken die het beheer van onze service vereenvoudigen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen met sensortechnologie?

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar boven