Safety Masters: Verhuur veiligheidsmateriaalSafety Masters

“Werkzaamheden in een risicovolle omgeving, onze safety masters houden een oogje in het zeil en garanderen uw veiligheid.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Tijdens werkzaamheden in uw bedrijf is veiligheid de absolute topprioriteit. Een brand- en veiligheidswacht eerstelijns beperkt de risico’s tot het absolute minimum en houdt in alle omstandigheden het hoofd koel.

24/7 beschikbaar

Veiligheidsrisico’s kunnen zich op eender welk moment voordoen. De brandwachten en veiligheidswachten van Safety Masters zijn steeds inzetbaar. Niet alleen tijdens de kantooruren, maar ook ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen. Onze flexibiliteit garandeert uw veiligheid.

Gediplomeerde en ervaren brandwachten en veiligheidswachten

Safety Masters heeft een pool van ervaren brand- en veiligheidswachten. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Voorts zijn ze opgeleid om toezicht te houden op werken in besloten ruimte, om te werken met kleine blusmiddelen, om detectiemetingen uit te voeren enzovoort. Onze masters weten van wanten in elke situatie.

Werkkoffer - Safety Masters

kwaliteit

veiligheid

VCA P
(Certificatiebureau
Normec BTV Audit)

duurzaamheid

Regionale tewerkstelling

Outsourcen brand- en veiligheidswachten - Safety Masters

Brandwachten en veiligheidswachten

Vinden er op uw terrein risicovolle werkzaamheden plaats, dan kunt u rekenen op het wakend oog van de brand- en veiligheidswachten van Safety Masters. Zij controleren uw vergunningen, sturen bij waar nodig, geven adviezen om de arbeidsveiligheid te verhogen en zijn stand-by om potentiële gevaren snel te detecteren, te evalueren en preventieve maatregelen te nemen.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jobs bij Safety Masters

Momenteel zijn er geen vacatures bij Safety Masters, maar heb je zin om deel te worden van onze masters-familie?

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Safety Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor

Terug naar boven