Safety Masters: Verhuur veiligheidsmateriaalSafety Masters

“Werkzaamheden in een risicovolle omgeving, onze safety masters houden een oogje in het zeil en garanderen uw veiligheid.”

Wat mag u binnenkort van ons verwachten?

Binnenkort breiden wij ons aanbod uit met Safety Masters. Onze safety masters zullen zich bezighouden met de veiligheid van uw werknemers. U kunt beroep doen op onze brand- en veiligheidswachten en daarnaast zullen wij ook gespecialiseerd veiligheidsmateriaal verhuren.

> Brand- en veiligheidswachten
> Verhuur veiligheidsmateriaal

Werkkoffer - Safety Masters

kwaliteit

veiligheid

duurzaamheid

Outsourcen brand- en veiligheidswachten - Safety Masters

Brand- en veiligheidswachten

Vinden er op uw terrein risicovolle werkzaamheden plaats, dan kunt u rekenen op het wakend oog van de brand- en veiligheidswachten van Safety Masters. Zij controleren uw vergunningen, sturen bij waar nodig, geven adviezen om de arbeidsveiligheid te verhogen en zijn stand-by om potentiële gevaren snel te detecteren, te evalueren en preventieve maatregelen te nemen.

Verhuur veiligheidsmateriaal - Safety Masters

Verhuur veiligheidsmateriaal

Voor werken die gepaard gaan met veiligheids- of gezondheidsrisico’s bereidt u zich maar beter goed voor. Bij Safety Masters huurt u een volledige veiligheidsuitrusting. Wij stellen een pakket op uw maat samen. Al naargelang de risico’s vindt u daarin persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), veiligheidskleding, ademhalingsbescherming, gasdetectiemateriaal, valbeveiliging en blus- en reddingsmiddelen. U merkt het, bij Safety Masters gaat veiligheid voor alles.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws over Safety Masters

Binnenkort mag u hier heel wat nieuws verwachten over Safety Masters.
Wil je nu al graag meer weten over onze andere Masters?
Lees er dan hier meer over >>

Jobs bij Safety Masters

Momenteel zijn er geen vacatures bij Safety Masters, maar heb je zin om deel te worden van onze masters-familie?

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Safety Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor

Terug naar boven