Industrieel onderhoud - Techni MastersIndustrieel onderhoud - Techni Masters

“Een continu en efficiënt proces, onze techni masters onderhouden uw installaties zodat uw onderneming gesmeerd loopt.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

De juiste match

Techni Masters hecht veel belang aan het welzijn van zijn masters. Hun waarden en normen, competenties en persoonlijkheid moeten overeenkomen met die van de klant. Deze strategie bevordert het persoonlijke engagement van onze techniekers wat uiteindelijk leidt tot een langetermijnpartnership met onze klant.

De vergaarde kennis van het machinepark verhoogt de veiligheid op de werkvloer, een belangrijk aandachtspunt voor een gecertificeerd bedrijf als Techni Masters.

24/7 service

Om de continuïteit van uw technische afdeling te verzekeren, zijn onze techni masters 24/7 in ploegen inzetbaar. Zij worden binnen een straal van 30 kilometer van hun woonplaats tewerkgesteld zodat de dienstverlening ook bij onvoorziene omstandigheden verzekerd is via onze permanentiedienst.

Werkmateriaal van topkwaliteit

Er gaat geen tijd verloren. Alle techniekers hebben een aangepaste, persoonlijke werkkoffer ter beschikking, volledig uitgerust met de beste gereedschappen zodat zij voorbereid zijn op elk scenario.

kwaliteit

Multidesk
Persoonlijke volledig uitgeruste werkkoffers

veiligheid

VCA* (Certificatiebureau SGS)

duurzaamheid

Duurzaam woon-werkverkeer
Regionale tewerkstelling

Industrieel onderhoud - Techni Masters

Outsourcen industrieel onderhoud van productie-installaties

Het team van Techni Masters telt 100 gecertificeerde onderhoudstechniekers, storingstechniekers en werkvoorbereiders die minimum 5 jaar ervaring hebben in productieomgevingen.

Door preventief en predictief onderhoud van uw installaties dragen onze techni masters bij aan een constante en stabiele productie.

Facilitair onderhoud gebouwen - Techni Masters

Facilitair onderhoud gebouwen

Techni Masters ondersteunt u om de structuur van uw gebouw in stand te houden. Onze facilitaire techniekers zijn inzetbaar op grote projecten. U kunt uw herstellings- en verfraaiingswerken, schilderwerken en zelfs uw interne verhuis in volle vertrouwen in hun handen leggen.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jobs bij Techni Masters

Techni Masters zoekt
Elektromechanieker (dagwerk)
regio Oudenaarde (Oost-Vlaanderen)

Techni Masters zoekt
Technisch operator (2 of 3 ploegen)
regio Gent (Oost-Vlaanderen)

Techni Masters zoekt
Onderhoudstechnieker (2 ploegen)
regio Gent (Oost-Vlaanderen)

Heb je zin om deel te worden van onze masters-familie, maar nog niet gevonden wat je zoekt?

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Techni Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor
Terug naar boven