Green MastersGreen Masters

“Een mooi groen terrein, onze green masters creëren een aangename en gezonde omgeving voor uw medewerkers en bezoekers.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Sociale economie

Tussen onze vakmannen zitten heel wat gemotiveerde mensen uit de kansengroepen die wij dankzij de samenwerking met diverse maatwerkbedrijven hebben geïntegreerd in de reguliere economie.

Nationale dekking

Onze 30 green masters zijn nationaal operationeel en voeren hun missie uit met veel passie en precisie. Wij spelen flexibel en snel in op de noden van het moment.

Innovatieve planning

Dankzij onze nieuwe app volgen wij onze planning in realtime op en voeren wij een vlotte en transparante communicatie met onze green masters en met onze klanten.

> Groenonderhoud
> Parkingonderhoud
> Winterdienst

kwaliteit

Frequente kwaliteitscontroles
Multidesk

veiligheid

VCA* (Certificatiebureau SGS)
Fytolicentie

duurzaamheid

Alternatieve onkruidbestrijding
Beheersplan op lange termijn
Milieuvriendelijke machines en methodes
Sociale tewerkstelling

Green Masters

Groenonderhoud

Bij Green Masters denken we creatief mee om uw groene zone er verzorgd te laten uitzien. We maken een plan op maat dat rekening houdt met uw noden en seizoensgebonden omstandigheden. Omdat we al onze groenactiviteiten en aanlegwerken in eigen beheer uitvoeren, kunnen we ons plan perfect realiseren.

Lees meer

Green Masters

Parkingonderhoud

Onze green masters verwijderen het zwerfvuil in alle hoekjes van uw parking zodat deze altijd een frisse uitstraling heeft. Zo beschermen wij mee het positieve imago van uw bedrijf.

Lees meer

Green Masters

Winterdienst

Onze specialisten werken een plan op maat uit om uw inrit en parking veilig te houden tijdens de wintermaanden. Zij volgen 24/7 de weersituatie op via het KMI om preventief in te spelen op de verwachte weersomstandigheden.

Lees meer

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Green Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor