Het onderhouden van parkings is vakwerk. Green Masters zorgt ervoor dat uw parkeerterrein er het hele jaar door onberispelijk en veilig bij ligt.

Home » Green Masters » Parking onderhoud

Parking onderhoud en parkeerterrein reinigen:
Green Masters heeft een oplossing voor elk seizoen

Wat krijgen bezoekers het eerst te zien als ze aankomen bij uw bedrijf? De parking natuurlijk. Het onderhouden van parkings is dan ook belangrijk. Dat lijkt eenvoudig maar is het zeker niet altijd. Elk seizoen stelt weer andere eisen. In de herfst ligt uw parking vol dorre bladeren. Sneeuw en ijs zijn de uitdagingen tijdens de winter. In de lente en de zomer tiert het onkruid welig. Om nog maar te zwijgen van het zwerfvuil dat achteloos wordt achtergelaten. Het onderhoud van uw parkeerterrein uitbesteden is daarom een goede optie. Green Masters bezorgt uw bezoekers een positieve eerste indruk door te zorgen voor een propere parkeerplaats. Het hele jaar door.

 • + 10 jaar ervaring
 • VCA*-gecertificeerd
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Actief in heel België

Het hele jaar door een propere parkeerplaats zonder onkruid en zwerfvuil

Onkruid, bladeren, sluikstort, zwerfvuil, er zijn tal van zaken die er kunnen voor zorgen dat uw parking er allesbehalve goed onderhouden bij ligt. Om toch een goede indruk te maken op uw bezoekers doet u een beroep op Green Masters. Onze specialisten van het parking onderhoud komen op afgesproken tijdstippen bij u langs. Met hun bladblazer, borstel en vuilknijptang zorgen zij ervoor dat u steeds trots kunt zijn op uw propere parkeerplaats.

Parking onderhoud: Green Masters verwijdert het zwerfvuil op uw parking
Ook in de winter zorgt Green Masters voor een propere parking door preventief zout te strooien of door sneeuw te ruimen.

Sneeuwruimen, zout strooien: wij zorgen voor een zorgeloze winter

In de winter komt het erop aan uw terrein sneeuw- en ijsvrij te houden. Wij staan garant voor een grondige voorbereiding van de winterdiensten. In de zomer of het najaar meten onze specialisten uw terrein op. Zo weten ze tijdens de wintermaanden perfect wat er nodig is om van uw parking, ingang, laad- en losplaats of oprit een veilige zone te maken. En dat zo te houden.
Zij volgen 24/7 de weersvoorspellingen op. Vanuit de regionale depots gaan de Unimog-sneeuwruimers, de tractoren met sneeuwschuiven en de strooimachines preventief de baan op. Daarna blijven zij ter beschikking om extra zout te strooien of sneeuw te ruimen.

Parking onderhoud met aandacht voor het milieu

Een bedrijf dat het hele jaar door het groen verzorgt, doet dat uiteraard met aandacht voor het milieu. Green Masters volgt de laatste innovaties op om onze werking zo groen mogelijk te maken. Wij beperken de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen tot het absolute minimum door te investeren in wagens op CNG en machines (bosmaaier, haagschaar, kettingzaag,…) op herlaadbare batterijen.

Voor het verdelgen van onkruid bieden wij naast de chemische onkruidverdelging ook alternatieve onkruidbestrijding aan. Onze masters verwijderen het onkruid met een borstelmachine, door het weg te branden of door het te stomen met een stoommachine. Groot onkruid gaan wij te lijf met een bosmaaier. Afval sorteren wij zoveel mogelijk en leveren wij af bij een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Parking onderhoud : Green Masters verwijdert de bladeren die in de herfst van de bomen vallen

Winterdienst met aandacht voor het milieu

Ook onze specialisten van de winterdiensten denken aan het milieu. Dankzij een grondige voorbereiding weten zij perfect hoeveel zout er nodig is om uw terrein sneeuw- en ijsvrij te maken. Zo strooien zij nooit te veel zout. En wanneer zij zout strooien, doen zij dat heel nauwkeurig. Zo komt het strooizout alleen op uw verharde parkeerplaatsen terecht en niet in de groene zones eromheen. Als milieuvriendelijk alternatief biedt onze partner naast zout ook zogenaamde dooikorrels aan. Deze lossen volledig op en zijn volledig onschadelijk voor de ondergrond en het milieu.

Parking onderhoud in uw buurt

De hoofdzetel van Green Masters is gevestigd in Merksem bij Antwerpen. Maar wij zijn actief in heel het land. Vanuit onze 7 regionale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt. Waar u ook bent, onze ‘masters’ staan voor u klaar om de parking of oprit van uw bedrijf te verzorgen.

U kunt op ons rekenen voor:

 • Parking onderhoud in Antwerpen
 • Parking onderhoud in West-Vlaanderen
 • Parking onderhoud in Oost-Vlaanderen
 • Parking onderhoud in Limburg
 • Parking onderhoud in Brussel en Vlaams-Brabant
 • Parking onderhoud in Henegouwen
 • Parking onderhoud in Luik en de rest van Wallonië

Ontvang een voorstel op uw maat

Benieuwd naar hoe de specialisten van Green Masters u kunnen helpen bij het onderhoud van uw bedrijfsterrein? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Green Masters zorgt ervoor dat uw bedrijfsterrein er het hele jaar door goed onderhouden bij ligt.
 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Green Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.