We zorgen ervoor

Cleaning MastersHygi Masters - Sanitaire hygiëneConstruct Masters: Las- en constructiewerkenGreen MastersIndustrieel onderhoud - Techni MastersOplossing op maat - Catering MastersMobility MastersSecurity MastersMaintenance MastersSafety Masters

Onze missie

“Via een brede waaier van diensten ervoor zorgen
dat bedrijven en organisaties in heel België
zich volledig op hun missie kunnen toeleggen.”

Onze waarden

Bij Multi Masters Group werken wij blijvend aan een duurzaam partnership met onze waarden als bouwstenen.

meesters

Onze meesters streven een uitzonderlijke kwaliteit na. Zij hebben een hoog niveau van expertise bereikt en werken met een groot gevoel voor eer. Ze zijn onze grootste rijkdom en wij zijn oprecht trots op hen. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op vakmanschap en fierheid.

respect

Respect moet je verdienen, elke dag opnieuw. Wij maken bewuste keuzes en behandelen mens, milieu en klimaat zoals we zelf behandeld willen worden. Wij betrekken onze stakeholders maximaal bij het maken van deze keuzes. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op respect voor elkaar.

familiale nuchterheid

Wij zijn een beraden en loyaal team dat houdt van een no-nonsense aanpak. Met onze hands-onmentaliteit steken we graag de handen uit de mouwen om onze gezamenlijke missie te volbrengen. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op onze familiale nuchterheid.

vertrouwen

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen, en dit communiceren we op een transparante manier. Wij geloven in de sterkte van onze masters en stakeholders. Zo bouwen wij samen aan een duurzaam partnership, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Onze vacatures

Heb je zin om deel te worden van onze masters-familie?

Cleaning Masters zoekt
Ruitenwasser met ervaring
regio Antwerpen

Multi Masters zoekt
Halftijds Payroll officer
regio Merksem (Antwerpen)

Multi Masters Group zoekt
Administratief medewerker
regio Merksem (Antwerpen)

Ons MVO-beleid

personeel

milieu

sociale en
culturele ontwikkeling

innovatieve en transparante dienstverlening

Onze Multidesk

Transparantie en communicatie liggen aan de basis van elke vertrouwensrelatie. Dankzij ons verfijnde communicatie- en opvolgsysteem ‘Multidesk’ kunt u 24/7 vlot de resultaten van onze kwaliteitscontroles (QMS) bekijken of al uw documenten consulteren. Uw vragen en wensen worden onmiddellijk beantwoord en opgevolgd via het ingebouwde ticketsysteem.

Onze Multidesk

Onze innovaties

De technologie evolueert in een razendsnel tempo. Onze afdeling Operations Excellence pikt graag in op deze veranderingen in de markt en is continu creatief bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe processen. Wij streven naar het voortdurende verbeteren van onze organisatie om op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke manier aan uw nieuwe noden te beantwoorden en onze dienstverlening te blijven optimaliseren.

Ons magazine Springbok

Kent u Springbok al? Dat is het magazine van Multi Masters Group. Tweemaal per jaar informeren we u via Springbok over het reilen en zeilen in ons bedrijf. Interviews met klanten, reportages over actuele thema’s, achtergrondinformatie over onze innovaties, nieuws over de goede doelen die wij steunen. Dit en nog veel meer leest u in Springbok.

Springbok 5 - magazine van Multi Masters Group

Ons nieuws

Terug naar boven