Onze sectoren

Multi Masters Group is trots op zijn complete aanbod facilitaire diensten. Die bieden we aan in de meest uiteenlopende sectoren.
Voor elk vakgebied hebben wij ervaren specialisten in huis die vertrouwd zijn met de specifieke vereisten en de geldende voorschriften, wetten en normen.

We zorgen ervoor

Industrie & petrochemie

In een sector waar veiligheid levensbelangrijk is, voelen onze
VCA P-gecertificeerde divisies zich als een vis in het water. Na een nauwgezette risicoanalyse bereiden wij onze masters voor tijdens een grondige opleiding. Pas daarna gaan ze bij u aan de slag.

Lees hier waarom Etex,beMatrix en Marichal Ketinvoor Multi Masters Group kiezen.

Onze sectoren - Multimasters

Logistiek & transport

Uw vloot staat nooit stil. Gelukkig is flexibiliteit een van onze troeven. Onze masters staan 24/7 te uwer beschikking zodat de continuïteit van uw dienstverlening steeds gegarandeerd is.

Lees hier waarom H.Essers,Thalysen Terumo EDC voor Multi Masters Group kiezen.

Logistiek & Transport

Luchtvaart & haven

Werken in de haven of op de luchthaven is niet voor iedereen weggelegd. Bij de selectie van onze masters letten wij op de juiste attitude, waarbij betrouwbaarheid centraal staat.

Met behulp van onze apps en planningstools slagen wij erin onze uiteenlopende taken op een efficiënte manier te organiseren.

Luchtvaart & Haven

Overheid & onderwijs

In scholen en overheidsgebouwen gonst het van de activiteit. Wij sturen vaste teams van betrouwbare masters naar u toe die binnen of buiten de kantooruren uw gebouwen en terreinen onder handen nemen.

Lees hier waarom Stad Roeselare en Gemeente Lennik voor Multi Masters Group kiezen.

Overheid & Onderwijs

Retail & dienstverlening

In een sector waarin op veel verschillende locaties behoefte is aan onze diensten, maken wij het verschil met onze weloverwogen planning. We zorgen ervoor dat uw klanten in een nette omgeving terechtkomen want onze inspecteurs en inspectrices houden een oogje in het zeil.

Lees hier waarom Sto, APK Group,
Vivaldis Interim, CAW,
Willems Veranda’s,Accent Jobs,
Garage De Linde en Antwerp World Diamond Centre voor Multi Masters Group kiezen.

Retail & Dienstverlening

Voeding

Hygiëne is het sleutelwoord in de voedingssector. Onze masters zijn vertrouwd met de voorschriften van BRC, IPM, AIB, HACCP en andere normeringen en standaarden.

Lees hier waarom Sligro Food Group Belgium voor Multi Masters Group kiest.

Voeding

Zorg

De zorgsector schept heel specifieke verwachtingen naar zijn leveranciers toe. Onze masters voeren hun taken heel nauwgezet en met de grootste discretie uit. Dankzij hun uitstekende materiaal leveren zij de kwaliteit die u en uw patiënten van ons verwachten.

Lees hier waaromSenior Living Group enSalvator Welzijnscentrum voor Multi Masters Group kiezen.

Zorg
Terug naar boven