Vliegtuigen - Mobility MastersMobility MastersMobility MastersMobility Masters

“Altijd proper onderweg, onze mobility masters reizen met u mee om uw comfort te verzorgen.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Marktleider in België

In 2014 startte Mobility Masters met de reiniging van voertuigen in de publieke transportsector. Door ons bewust te specialiseren, zijn we vandaag uitgegroeid tot marktleider in deze branche. Kiest u in België een alternatief voor de wagen, dan is de kans heel groot dat u kunt genieten van het vakmanschap van onze mobility masters.

Planningstool

Elke dag is een logistieke uitdaging om binnen een strikt tijdsschema de vervoermiddelen proper af te leveren. Onze eigen planningstools en apps, elk voor hun specifieke opdracht, zijn speciaal ontwikkeld om de onderhoudswerkzaamheden efficiënt in te plannen en nauwgezet op te volgen.

24/7 service

Onze mobility masters schikken zich naar de tijdstippen waarop de transportmiddelen beschikbaar gesteld worden voor onderhoud. Zo dragen we bij tot een vlotte dienstverlening aan de miljoenen passagiers die jaarlijks gebruik maken van vliegtuigen en openbaar vervoer.

> Reinigen van vliegtuigen
> Reinigen van treinen
> Reinigen van trams en bussen
> Verwijderen van graffiti

Mobility Masters app

kwaliteit

QMS
Multidesk

veiligheid

Erkenning grondafhandeling

duurzaamheid

Waste charter
Milieubevorderende producten

Reinigen van vliegtuigen - Mobility Masters

Reinigen van vliegtuigen

Jaarlijks 40.000 vliegtuigen op tijd reinigen vraagt een feilloze coördinatie tussen heel wat partijen. Onze planningstool ondersteunt ons hierin en maakt het mogelijk om proactief in te spelen op lastminutewijzigingen in de beschikbaarheid van de te reinigen vliegtuigen.

Voor de opleiding van onze masters maken we dankbaar gebruik van de allernieuwste virtual reality-technieken.

Reinigen treinen - Mobility Masters

Reinigen van treinen

Dat onze mobility masters kwaliteit leveren, bewijst het feit dat zij jaarlijks 1.250.000 rijstellen reinigen. De inspecteurs maken gebruik van een quality tool om zich ervan te verzekeren dat zij aan alle eisen voldoen.

Mobility Masters

Reinigen van trams en bussen

Dankzij onze geïntegreerde planningstool slagen onze mobility masters erin om jaarlijks 10.000 gereinigde en gedesinfecteerde bussen en trams op tijd te laten vertrekken. De passagiers kunnen in alle vertrouwen genieten van een rit in een hygiënische omgeving.

Mobility Masters

Verwijderen van graffiti

Mobility Masters kan steevast rekenen op zijn mobiele ploeg van graffiti-experten die jaarlijks meer dan 150.000 m² van deze verftekeningen verwijderen met behulp van milieuvriendelijke producten en methodes.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jobs bij Mobility Masters

Mobility Masters zoekt
Deeltijds personeel schoonmaak bussen
regio Overijse (Vlaams-Brabant)

Mobility Masters zoekt
Inspecteur (m/v/x) schoonmaak treinen
regio Schaarbeek – Vorst (Brussel)

Mobility Masters zoekt
Teamleader (m/v/x) schoonmaak treinen (dagploeg)
regio Schaarbeek (Brussel)

Heb je zin om deel te worden van onze masters-familie, maar nog niet gevonden wat je zoekt?

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Mobility Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor
Terug naar boven