Security MastersSecurity Masters

“Een gerust gevoel voor u en uw medewerkers, onze security masters waken over de veiligheid op uw terreinen.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Transparantie

Een transparante communicatie zowel naar u als naar onze eigen medewerkers toe, het is een van de stokpaardjes van Security Masters. Via onze online tool E-guard staan wij voortdurend in contact met onze bewakingsagenten zodat wij snel en flexibel kunnen handelen. U van uw kant ontvangt overzichtelijke rapporten over al onze activiteiten zodat u steeds de vinger aan de pols houdt en weet wat er op uw site gebeurt.

Betrouwbaarheid

Uw medewerkers zullen pas optimaal functioneren als ze zich goed voelen in hun vel. Veiligheid speelt daarbij een grote rol. Die kunt u hen bieden door beroep te doen op betrouwbare bewakingsagenten. Security Masters let bij de aanwerving en opvolging van zijn agenten niet alleen op hun kennis en behaalde attesten, maar ook op hun attitude en ingesteldheid. Pas als dat hele pakket juist zit en ze de nodige trainingen hebben gevolgd (bv. met behulp van virtual reality), krijgen ze ons volledige vertrouwen en mogen ze bij u aan de slag gaan.

kwaliteit

Secure Quality certificate BVBO

veiligheid

VCA P voor VCA-werven
(Certificatiebureau
Normec BTV Audit)

duurzaamheid

Regionale tewerkstelling
Energiezuinig beleid

Security Masters

Statische en mobiele bewaking

Met een weldoordachte combinatie van statische en mobiele controles verzekert Security Masters een permanente waakzaamheid en alertheid op uw site. Onze goed getrainde bewakingsagenten patrouilleren in hun elektrische auto’s, per fiets of te voet op uw terrein. Bovendien volgen wij elke beweging op de voet vanuit de controlekamer (CCTV).

Dankzij onze jarenlange ervaring in de industrie, de havens en de transportsector voorzien wij u van nuttige adviezen die u helpen om uw site nog veiliger te maken.

Security Masters

Toegangscontrole en onthaal

Bezoekers voelen zich welkom in uw bedrijf want bij Security Masters gaat een grondige controle hand in hand met een vriendelijk onthaal. Op basis van het specifieke takenpakket werken wij een oplossing op uw maat uit en zorgen wij voor geschikt personeel. Als extraatje kunt u onze agenten ook de nodige administratieve taken toevertrouwen.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jobs bij Security Masters

Security Masters zoekt
Teamleader / postoverste (m/v/x) bewaking
regio Haven van Antwerpen

Security Masters zoekt
Bewakingsagent (m/v/x)
regio Antwerpen en Zeebrugge

Heb je zin om deel te worden van onze masters-familie, maar nog niet gevonden wat je zoekt?

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Security Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor

Terug naar boven