Gino Greco (Garage De Linde) vol lof over samenwerking voor glaswas en groenonderhoud

“We kunnen erop vertrouwen dat Multi Masters Group doet wat ze belooft. Die gerustheid is exact wat je zoekt bij een dienstverlener.”

Gino Greco (Garage De Linde) over de samenwerking met de facilitaire dienstverlener Multi Masters Group

De familie Matheussen richtte Garage De Linde op in 1962. Sindsdien breidde het bedrijf stevig uit: van 10 naar 30 medewerkers en van een kleinschalige garage naar een grote concessie. Maar de familiale waarden, die bleven dezelfde. Het recept voor de goede samenwerking met Multi Masters Group?

Meer dan een autodealer

Garage De Linde is gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth en Jeep. Maar het bedrijf doet meer dan wagens verkopen. Gino Greco, al 8 jaar after-sales manager bij de garage, vult aan: “Dankzij onze bekwame technici bieden we ook alle naverkoopdiensten, herstellingen en onderhoud aan. Bovendien zijn we gespecialiseerd in mobilhomes, een unicum voor garages.”

Cleaning Masters verzorgt bij Garage De Linde in Aartselaar de glaswas.

Groter bedrijf, groter onderhoud

Multi Masters Group is er vaste klant voor haar bedrijfswagens. In 2015 verhuisde de garage naar een gloednieuwe en veel grotere concessie in Aartselaar. De grote raampartijen en het parkeerterrein van de vernieuwde Garage De Linde vroegen vanzelfsprekend ook om meer glaswas en groenonderhoud. “Toen we een partner zochten voor het groenonderhoud en de glaswas van onze toonzaal dachten we meteen aan Multi Masters Group. We konden namelijk voor beide opdrachten bij hen terecht. Dat is het grote voordeel van hun uitgebreide dienstenaanbod”, legt Gino uit.

Goede kennissen

Lang twijfelde Garage de Linde niet om in zee te gaan met Green Masters en Cleaning Masters. “De medewerkers van Multi Masters Group kwamen hier altijd met de glimlach over de vloer. Als de werknemers van een bedrijf zo’n positieve uitstraling hebben, weet je meteen dat het volledige plaatje klopt.” De samenwerking bleek een schot in de roos. “We werden heel professioneel en snel geholpen door Multi Masters Group. Tussen het eerste akkoord en de opstart zaten amper 2 dagen.”

Als de werknemers van een bedrijf zo’n positieve vibe uitstralen, weet je meteen dat het volledige plaatje klopt”

Tegenwoordig komt Green Masters om de 4 à 5 weken langs bij Garage de Linde om de hagen en aanplantingen op het terrein te onderhouden. Om de 12 weken zet Cleaning Masters de grote ramen van de toonzaal in de was. “Dat gaat al 5 jaar vanzelf en – nu ik erover nadenk – we hebben in al die tijd nooit een klacht gehad. We weten dat Green Masters en Cleaning Masters op tijd en stond langskomen en perfect werk leveren. Zelfs de planning hoeven we niet in de gaten te houden.”

Familiaal vertrouwen

Gino geeft ook een andere succesfactor aan: de familiale spirit van beide bedrijven. Volgens hem vormen die gedeelde waarden een stevige basis voor de samenwerking. “We zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen elkaars wensen. Zo lopen de zaken automatisch goed.”

Een van die gedeelde waarden is het respect voor de klant. “Bij Garage De Linde zijn klanten meer dan een nummerplaat. Bij Multi Masters Group ervaren we hetzelfde. We kennen al hun medewerkers bij naam, van de masters op de werkvloer tot de verantwoordelijken. Door die persoonlijke aanpak voelen we ons geapprecieerd.”

Garage De Linde in Aartselaar vertrouwt op Cleaning Masters voor de glaswas.

“Zelfs de planning hoeven we niet in de gaten te houden.”

Garage De Linde vertrouwt op Green Masters voor het groenonderhoud en het parkingonderhoud

Beide bedrijven legden een gelijkaardig parcours af. Gino vertelt: “Ik zag Garage de Linde op enkele jaren tijd groeien van 10 naar 30 werknemers. Ondanks alle veranderingen zijn onze familiale waarden nooit veranderd.” Ook bij Multi Masters Group is het net zo gegaan: een familiebedrijf dat ondanks de uitbreiding steeds trouw is gebleven aan zijn waarden. 

Een zorg minder

De samenwerking tussen Garage De Linde en Multi Masters Group is er dus een die nog lang zal stand­houden. “We kunnen erop vertrouwen dat Multi Masters Group doet wat ze belooft. Die gerustheid is exact wat je zoekt bij een dienstverlener”, besluit Gino.

Garage De Linde in het kort

  • Familiebedrijf uit Aartselaar, opgericht in 1962
  • Gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth en Jeep
  • Samenwerking met Cleaning Masters voor glaswas
  • Samenwerking met Green Masters voor parking- en groenonderhoud

Terug naar boven