De schoonmaak in bedrijven en kantoren is een kolfje naar de hand van Cleaning Masters. Wij verzorgen de schoonmaak in de breedste zin van het woord.

Home » Cleaning Masters » Schoonmaak voor bedrijven en kantoren

Schoonmaak voor bedrijven:
van kantoren over scholen en winkels tot ziekenhuizen

Als bedrijf ontvangt u uw bezoekers en medewerkers graag in een net gebouw. Een verzorgde omgeving geeft uw klanten een welkom gevoel en boezemt vertrouwen in. Het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters helpt u hier graag bij. Onze ‘masters’ zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om de schoonmaak van bedrijven, het schoonmaken van een school of ziekenhuis of het poetsen van een winkel, wij zorgen ervoor.

 • + 30 jaar ervaring
 • Operationeel sterk
 • Langetermijnpartnership
 • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

30 jaar ervaring in schoonmaak van kantoren

Cleaning Masters is een professionele poetsfirma met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zorgen voor zowel de reguliere schoonmaak (kantoren schoon maken, vergaderzalen kuisen, sanitair reinigen, gangen, restauratieve ruimtes,…) als de industriële schoonmaak. Vaak ontbreekt het u aan de tijd en het personeel om de schoonmaak van uw bedrijf zelf te organiseren. Dan vertrouwt u best op een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Cleaning Masters. Wij zorgen voor de schoonmaak in de breedste zin van het woord.

Schoonmaak in bedrijven en kantoren, een van de vele specialiteiten van Cleaning Masters.

Cleaning Masters verzorgt de schoonmaak van uw school, winkel, kantoor of bedrijf.

Schoonmaak in scholen en winkels

Winkelcentra, scholen, winkels,… ze staan allemaal voor dezelfde uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat een plaats waar honderden mensen voorbijkomen, proper is en blijft? Cleaning Masters heeft een schat aan ervaring op het vlak van de schoonmaak in winkels en het schoonmaken in scholen. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw voor of na de openingsuren wordt schoongemaakt met mop, dweil of handige schrobzuigmachine. Meer zelfs, wij geven u graag advies over de best mogelijke aanpak en over hoe we ervoor kunnen zorgen dat alles langer proper blijft.

Schoonmaak in ziekenhuizen

De schoonmaak in bedrijven en kantoren is heel belangrijk. Maar als er één gebouw is waar u een cleane omgeving verwacht, dan is het wel in een hospitaal of zorginstelling. Vanwege de specifieke vereisten van deze sector heeft Cleaning Masters aparte, gespecialiseerde teams voor de schoonmaak in ziekenhuizen. De reiniging van een operatiekamer, de schoonmaak van een consultatieruimte of wachtkamer, onze ‘masters’ weten van wanten. Voor elke situatie hebben zij het juiste materiaal (bijvoorbeeld microvezeldoeken), de gepaste schoonmaakproducten en de efficiëntste schoonmaakmachines.

Schoonmaak in ziekenhuizen is een geval apart. Daarom heeft Cleaning Masters gespecialiseerde teams voor hospitalen en zorginstellingen.

‘Corona proof’ schoonmaken in bedrijven

De Covid-19-pandemie heeft de aandacht voor de schoonmaak flink doen toenemen. Niet alleen in de ziekenhuizen en zorginstellingen trouwens, ook in kantoren, scholen, winkels,… De nadruk ligt niet langer meer alleen op een proper kantoor, maar ook en vooral op een virusvrije en veilige werkomgeving. Onze cleaning masters maken een grondige evaluatie van de situatie in uw gebouw. Daarna stellen ze u de meest geschikte aanpak voor. Volstaat een extra schoonmaakbeurt van de contactpunten zoals lichtschakelaars en deurklinken? Of is een grondige desinfectie de enige oplossing? Onze specialisten bezorgen u graag een voorstel op uw maat.

Wij zorgen voor de schoonmaak in uw buurt

De hoofdzetel van het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters is gevestigd in Merksem bij Antwerpen. Wij zijn actief in heel het land, dankzij onze 7 regionale vestigingen zijn wij steeds bij u in de buurt. Waar u zich ook bevindt in België, onze ‘masters’ staan voor u klaar om de schoonmaak van uw bedrijf en uw kantoren te verzorgen.

U kunt op ons rekenen voor:

 • Schoonmaak in Antwerpen (kantoor Merksem)
 • Schoonmaak in West-Vlaanderen (kantoor Roeselare)
 • Schoonmaak in Oost-Vlaanderen (kantoor Gent)
 • Schoonmaak in Limburg (kantoor Zonhoven)
 • Schoonmaak in Brussel en Vlaams-Brabant (kantoor Strombeek-Bever)
 • Schoonmaak in Henegouwen (kantoor Jumet)
 • Schoonmaak in Luik en de rest van Wallonïë (kantoor Flémalle)

Ontvang een voorstel op uw maat

Benieuwd naar hoe de specialisten van het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters u kunnen helpen bij de schoonmaak van uw bedrijf en kantoren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Cleaning Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.