Onze waarden in de praktijk

Zoals blijkt uit ons logo liggen alle dieren, en meer specifiek alle hertachtigen, ons nauw aan het hart. Van de duingazelle leven er wereldwijd nog slechts een 250-tal in het wild. Multi Masters Group heeft dan ook niet getwijfeld om het peterschap op zich te nemen van het bedreigde zusje van ‘onze’ springbok.


De plasticsoep is een groot probleem. Met de organisatie van onze Multi Masters River Cleanup pakken wij het aan bij de bron. Onze medewerkers en sympathisanten gaan het zwerfvuil vol enthousiasme te lijf.


Waarde 2

Schoonmaken en tegelijkertijd een goed doel steunen, het kan. Voor elke liter water die wij besparen met het gebruik van de I-mop-schoonmaakmachine schenkt de Made Blue Foundation een liter drinkwater aan een project in de derde wereld.


Video over de samenwerking tussen Multimasters en Manus.

Multi Masters Group doet onder meer via het maatwerkbedrijf Manus een beroep op gemotiveerde mensen uit de kansengroepen. De Vlaamse Overheid maakte deze reportage over de geslaagde doorstroming van de sociale naar de reguliere economie.


Onze waarden in praktijk

Multi Masters Group besteedt veel aandacht aan het welzijn van zijn medewerkers. Wekelijks staat er een mand vers fruit voor hen klaar. Elke mand is via de organisatie Fruitful Office goed voor een extra fruitboom in Malawi. Een initiatief dat duidelijk gesmaakt wordt.


Wij zijn enorm trots op wat onze medewerkers presteren. Zij verdienen dan ook een spetterende beloning. Ter gelegenheid van onze 30e verjaardag nodigden we al onze bijna 4.000 medewerkers en hun partners uit voor een onvergetelijk feest.


Is een training op de werkplaats
om praktische of veiligheidsredenen niet mogelijk, dan nodigen we onze masters in onze MM-Academy uit voor een virtual reality-opleiding.


Multi Masters Group is een innovatief bedrijf. Toch houden we vast aan sommige tradities. Secretaressedag is er daar eentje van. Die dag zetten we al onze vrouwelijke bedienden in de bloemetjes.


Sporten is gezond. Altijd zijn er medewerkers bereid om deel te nemen aan evenementen als de Antwerp Ten Miles of de Warmathons. En dan zijn er nog onze interne sportcompetities, waarin verschillende afdelingen elkaar uitdagen voor bijvoorbeeld een partijtje volleybal of zaalvoetbal.


Veiligheid is een van de topprioriteiten van Multi Masters Group. Onze medewerkers volgen de nodige opleidingen zodat ze in eender welke situatie gepast kunnen ingrijpen.


De preventieadviseurs van onze dienst HSEQ bezoeken elk jaar al onze vestigingen voor een veiligheidsrondgang. Een verplicht onderdeel is de evacuatieoefening, waarvoor al onze medewerkers telkens met glans slagen.

Onze waarden in de praktijk
Onze waarden in de praktijk

Multi Masters Group neemt elk jaar deel aan ‘De Grote Verkeersquiz’ van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Zo testen we op ludieke wijze onze kennis van de verkeersregels. Om het belang van verkeersveiligheid te onderstrepen, voorzien we een attentie voor de werknemer met de hoogste score.


We gaan er prat op dat we onze medewerkers steeds op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun sector. Veranderingen in wetgeving, nieuwe veiligheidsregels, een nieuw product, een innovatieve techniek,… wij lichten onze mensen meteen in.


Eind 2019 kende Arlanxeo, een van onze grote klanten in de haven van Antwerpen, zijn jaarlijkse Safety Award toe aan onze divisie Construct Masters. Dat is de prijs voor de contractor die het veiligst werkt. Een beloning waar we heel trots op zijn.


Voor een facilitaire dienstverlener is de ‘Dag van de Schoonmaak’ een hoogdag. Al onze medewerkers ontvangen dan een verrassing. Aangezien ze zich elke dag in het zweet werken voor onze klanten, schonken we hen de enige echte Multi Masters Group-drinkbus.


Tijdens de coronacrisis lieten de door de overheid beloofde mondmaskers lang op zich wachten. Wij vatten de koe bij de horens en bezorgden al onze medewerkers een Multi Masters Group-mondmasker.


In moeilijke momenten heeft iedereen wel eens een duwtje in de rug nodig. Tijdens de coronacrisis verrasten we al onze medewerkers met een doos vol lekkers.


Wij beschouwen onze medewerkers als familie. Op hun verjaardag vinden al onze masters een wenskaart en een kleine attentie in hun brievenbus.


Het milieu verdient onze grootste aandacht. Om al onze medewerkers hier nog eens aan te herinneren, zetten we op ‘Dikketruiendag’ de verwarming een paar graadjes lager. De foto’s die we dan ontvangen vanuit onze operationele kantoren bezorgen ons altijd weer een warm gevoel.


Pas jij bij de waarden die wij uitdragen en heb je zin om deel te worden van onze masters-familie?

Terug naar boven