Goed onderhouden groen geeft uw bedrijf een verzorgd en fris imago. Green Masters zorgt ervoor.

Home » Green Masters » Groen onderhoud

Groen onderhoud door Green Masters: gegarandeerd goed

Een vers gemaaid gazon, een kleurrijk bloemenperk, een zorgvuldig gesnoeide haag. Goed onderhouden groene zones geven uw bedrijf een verzorgd en fris imago. De maai- en groenonderhoudsploegen van Green Masters staan het hele jaar voor u klaar om het groen onderhoud rond uw bedrijf te verzorgen, waar ook in België. En dat op een veilige en milieuvriendelijke manier. Ook voor de aanleg van uw groene zones en voor de verzorging van uw interieurbeplanting hebben wij een oplossing op uw maat.

 • + 10 jaar ervaring
 • VCA*-gecertificeerd
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Actief in heel België

De juiste grasmaaiservice voor elke type gazon

Grasmaaien, het lijkt simpel. Maar dat is het lang niet altijd. De maaiploegen van Green Masters zijn specifiek opgeleid om elk type gazon de juiste zorg te geven. Zij zijn opgeleid om voor het maaien van gras te werken met een gewone grasmachine, een zitmaaier, een bosmaaier of zelfs een tractor met maaiarm. Daarnaast hebben zij een BE-rijbewijs om dit grote materieel te vervoeren. Het voordeel van aparte maaiploegen is dat onze grasmaaiers optimaal ingezet worden. Daar profiteert u van omdat we op die manier de machinekosten kunnen beperken.

Op basis van uw wensen en verwachtingen kiezen wij voor een gewone grasmaaier of een zitmaaier en passen wij de frequentie aan. Is mulchen voor uw grasveld de juiste aanpak? Of geeft u de voorkeur aan een minutieus onderhouden gazon? Of eerder aan een bonte bloemenweide? Wenst u dat wij ook uw berm maaien? Wij zorgen steeds voor een gepaste oplossing, geheel afgestemd op uw wensen.

groen onderhoud : gras maaien met een zitmaaier
groen onderhoud : haag scheren met een haagschaar op herlaadbare batterijen

Onderhoud bedrijfsterrein: Green Masters zorgt voor groen in topconditie

Welke manier van onkruidbestrijding past het best bij mijn groene zone? Hoe vaak dien ik die bepaalde buxus te bemesten? Wat zijn de voordelen van mulchen? Wanneer ga ik mijn struiken en bomen het best snoeien? Welke planten gedijen het best in dit type bodem? Het zijn allemaal vragen waar u niet meer van wakker hoeft te liggen als u kiest voor Green Masters.
Gemiddeld een keer om de maand komt onze vaste groenonderhoudsploeg bij uw bedrijf langs. Onze tuinmannen – wij noemen hen ‘green masters’ – weten steeds welke taken zij moeten uitvoeren. Zo komen zij de ene keer voor het verdelgen van onkruid, een andere keer voor het scheren van hagen en het snoeien van struiken en bomen. Nog een andere keer gaan ze waar nodig bemesten en de parking onderhouden. Elk seizoen vraagt een specifieke aanpak, Green Masters zorgt ervoor dat uw groene zones altijd in topvorm verkeren.

Green Masters kiest voor veiligheid

Green Masters is als een van de weinige bedrijven in de groensector in het bezit van een VCA*-certificaat. Deze erkenning geeft aan dat bij ons veiligheid zich niet beperkt tot theorie. Wij gaan verder. Tijdens de wintermaanden volgen onze groenspecialisten praktijkgerichte (opfrissings)cursussen: veilig werken met een kettingzaag, alternatief onkruidbeheer, veilig werken met een bosmaaier,… Ook bij de maandelijkse toolboxmeetings ligt de nadruk vaak op veiligheid. Bovendien kijken onze leidinggevenden tijdens werfbezoeken altijd nauwgezet toe op het juiste gebruik van de machines, op het correcte gebruik van de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) enzovoort. Die aanpak rendeert, bewijst ons VCA*-certificaat.

groen ondehroud : gras maaien of onkruid verwijderen met een bosmaaier.

Groenonderhoud met aandacht voor het milieu

Als onderneming die het hele jaar door het groen verzorgt, besteden wij veel aandacht aan het milieu. Zo volgt Green Masters de laatste innovaties op om onze activiteiten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld: wij beperken de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen tot het absolute minimum door te investeren in machines (bosmaaier, haagschaar,…) op herlaadbare batterijen. En voor ons wagenpark kiezen we voor CNG.

Voor het bestrijden van onkruid bieden wij naast de chemische onkruidverdelging ook alternatieve onkruidbestrijding aan. Dan verwijderen onze masters het onkruid met een borstelmachine, door het weg te branden of zelfs door het te stomen. Groot onkruid gaan wij te lijf met een bosmaaier. Afval sorteren wij zoveel mogelijk en leveren wij af bij een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Wij zorgen voor het groen onderhoud in uw buurt

De hoofdzetel van Green Masters is gevestigd in Merksem bij Antwerpen, maar wij zijn actief in heel het land. Waar u ook bent, onze ‘masters’ staan voor u klaar om de groene zones van uw bedrijf te verzorgen.

U kunt op ons rekenen voor:

 • Groen onderhoud in Antwerpen
 • Groen onderhoud in West-Vlaanderen
 • Groen onderhoud in Oost-Vlaanderen
 • Groen onderhoud in Limburg
 • Groen onderhoud in Brussel en Vlaams-Brabant
 • Groen onderhoud in Henegouwen
 • Groen onderhoud in Luik en de rest van Wallonië

Ontvang een voorstel op uw maat

Benieuwd naar hoe de specialisten van Green Masters u kunnen helpen bij het onderhoud van de groene zones van uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Green Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.