Christophe Custers (H. Essers) over de jarenlange samenwerking
met Multi Masters Group

“Door de jaren heen is Multi Masters Group uitgegroeid tot een volwaardige leverancier
voor H. Essers”

Home » Onze sectoren » Testimonial H Essers

H. Essers werd in 1928 opgericht door Henri Essers en is de grootste logistieke dienstverlener in België. Het familiebedrijf biedt geïntegreerde transportdiensten en logistieke oplossingen over heel Europa voor sectoren als chemie, farmacie en gezondheidszorg. Naarmate het bedrijf groeide, zocht H. Essers een oplossing voor de schoonmaak van zijn verschillende sites. Heldere communicatie en flexibiliteit waren belangrijke aspecten in de zoektocht naar de juiste partner. Vandaag is Multi Masters Group een vaste leverancier. De facilitaire dienstverlener biedt H. Essers een brede waaier van diensten aan.

“Cleaning Masters, de schoonmaakafdeling van Multi Masters Group, ontfermde zich reeds enkele jaren over de schoonmaak van één van onze sites”, vertelt Christophe Custers, purchase manager bij H. Essers. “Toen we in 2012 op zoek gingen naar een vaste partner voor de schoonmaak van alle, voornamelijk Belgische, sites hebben we enkele bedrijven vergeleken, maar al snel bleek dat Multi Masters Group de beste keuze was voor onze behoeften in bepaalde regio’s.”

Maar Multi Masters Group is veel meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. “We zijn altijd heel tevreden geweest over de service van Cleaning Masters. Alles wordt grondig schoongemaakt, er wordt transparant gecommuniceerd en ook de prijs-kwaliteitverhouding zit goed”, zegt Christophe. “Toen Multi Masters Group ons enkele jaren geleden zijn aanvullende diensten voorstelde, vroegen we hen ons een voorstel te doen. Wederom bleek Multi Masters Group een interessante partner te zijn voor H. Essers. Sindsdien rekenen we ook op de diensten van Techni Masters voor technische ondersteuning en Green Masters voor het groenonderhoud van onze sites”, gaat hij verder. “Door de jaren heen is Multi Masters Group uitgegroeid tot een volwaardige leverancier voor H. Essers.”

De kracht van vertrouwen

H. Essers stelt heldere communicatie op de voorgrond. “Een van de belangrijkste troeven om voor Multi Masters Group te kiezen is het feit dat ze werken met één uniek aanspreekpunt of SPOC”, vertelt Christophe. “Dat is een groot voordeel. Als er in de toekomst een probleem zou zijn omtrent één van de diensten, hoef ik slechts één persoon te contacteren die het voor mij intern uitzoekt. Dankzij de hands-onmentaliteit van Multi Masters Group wordt er zeer snel teruggekoppeld met een oplossing op maat.”

We hebben meerdere bedrijven vergeleken, maar al snel bleek Multi Masters Group de beste keuze.

Andere redenen om met Multi Masters Group in zee te gaan, is volgens Christophe de flexibiliteit en deskundige opvolging. “Bij Multi Masters Group kan je rekenen op een uitgebreide opvolging van de geleverde diensten. Daarnaast zijn de medewerkers van Multi Masters Group ook erg flexibel. Heb ik morgen een team nodig op een bepaalde locatie? Dan heb ik er alle vertrouwen in dat er de volgende dag bekwame experten aanwezig zullen zijn.”

Waarden maken het verschil

Multi Masters Group biedt H. Essers een brede waaier van diensten aan zodat het bedrijf zich volledig kan toeleggen op zijn missie. Het antwoord op iedere vraag luidt dan ook enthousiast: ‘Wij zorgen ervoor!’. In deze dienstverlening vormen kwaliteit, veiligheid en milieu de sleutelwoorden. Dit sluit naadloos aan bij de bedrijfswaarden van H. Essers: betrouwbaarheid, zorg, ondernemerschap, positivisme en eenvoud.

“Problemen of opmerkingen worden met respect benoemd en worden door experten opgevolgd.”

Wanneer missies en visies overeenstemmen, ontstaat er een duurzaam partnership op basis van gedeelde waarden. “Met Multi Masters Group hebben we een betrouwbare partner gevonden”, gaat hij verder. “Vanaf het begin werd er altijd duidelijk en open gecommuniceerd, en dat doen we nog steeds iedere dag”, zegt Christophe. “Problemen of opmerkingen worden met respect benoemd en worden door experten opgevolgd. Wederzijdse transparantie was voor H. Essers een vereiste om met Multi Masters Group in zee te gaan en dat is onze samenwerking ook ten goede gekomen. Ik zou Multi Masters aanbevelen. Dat heb ik in het verleden al gedaan en zal dit ook in de toekomst niet nalaten”, besluit hij. 

Terug naar boven