Filip Van De Werf (Accent Jobs) over de samenwerking
met Multi Masters Group

“Niet veel bedrijven kunnen
een opdracht van dit kaliber aan”

Accent Jobs is een van dé HR-referenties in België. Het verhaal van dit succesvolle uitzendbureau begon met de opening van het eerste Accent-kantoor in 1995 in Roeselare. Tegenwoordig telt Accent zo’n 1200 medewerkers, verspreid over meer dan 260 kantoren in Vlaanderen en Wallonië. En de schoonmaak van deze kantoren? Die is in goede handen bij Cleaning Masters.

Schoonmaak in heel België voor Accent Jobs

Filip Van De Werf leidt als Facility Advisor samen met zijn 3 collega’s het onderhoud van alle Accent Jobs-filialen in goede banen. “Wekelijks poetst Cleaning Masters de ruim 260 Accent-kantoren verspreid over heel België”, vertelt hij.

Daarnaast poetsen ze de opleidingscentra van Accent en het hoofdkantoor in Roeselare. “Die gebouwen zijn natuurlijk groter dan onze filialen. In het hoofdkantoor alleen al zijn er zo’n 260 mensen aan de slag.” Naast de klassieke schoonmaak vervult Cleaning Masters ook grotere opdrachten. “Bijvoorbeeld de eindschoonmaak na de verhuis of herinrichting van een kantoor”, vult Filip aan.

Voor de schoonmaak in al zijn Belgische vestigingen doet Accent Jobs beroep op Cleaning Masters.

Groot kaliber

Accent Jobs maakte de overstap naar een externe schoonmaakpartner door de sterke uitbreiding van het bedrijf. Hoe meer kantoren er uit de grond rezen, hoe groter de noodzaak werd om het onderhoud en de schoonmaak van alle filialen te centraliseren. Voor Filip aan de slag ging bij Accent werkte het bedrijf samen met een ander poetsbedrijf. “Toen nam de coördinatie van de schoonmaak heel wat tijd in beslag bij ons.”

Sinds de samenwerking met Cleaning Masters is dat verleden tijd. Filip vertelt: “Dankzij hun goede opvolging neemt de schoonmaakcoördinatie nauwelijks 10% van mijn takenpakket in. Ik heb al best wat ervaring in facility management, en naar mijn mening is Cleaning Masters een van de weinige bedrijven die een opdracht van dit kaliber aankan.”

Die tevredenheid spoorde Accent aan om ook voor andere diensten een beroep te doen op Multi Masters Group. “Zo onderhoudt Green Masters in de zomer de parking van een filiaal van ons zusterbedrijf Logi-Technic. Daarnaast hebben we ook een aantal keer beroep gedaan op Hygi Masters voor de plaatsing van handdoekdispensers.”

Sterk in service

Het sterkste punt van Cleaning Masters volgens Filip? “Dat is ongetwijfeld hun uitstekende service en correcte opvolging.” Volgens hem speelt ook de continuïteit, specifiek de vervanging bij afwezigheden, een grote rol: “De schoonmaaksector is veeleisend op dat vlak. Je moet altijd snel een vervanger kunnen voorzien. Bij Cleaning Masters slagen ze daar altijd in.”

Elk kwartaal plant Filip een overleg met de verantwoordelijken voor Accent binnen Cleaning Masters. “Christine is mijn Single Point of Contact, Benjamin is haar back-up. Eigenlijk horen we elkaar zo goed als elke week. Dat contact verloopt altijd heel informeel en familiair. Met hen is het vlot maar vooral ook aangenaam werken.”

“De service van Multi Masters Group is zonder twijfel hun sterkste punt.”

Accent Jobs is heel tevreden met ticketsysteem

Die vlotte samenwerking is volgens Filip ook te danken aan Multidesk, het communicatieplatform van Multi Masters Group. “Op Multidesk gebruik ik regelmatig het ticketingsysteem. Ik kan eenvoudig een opdracht of opmerking indienen en die een hoge, gemiddelde of lage prioriteit geven. Daarna kan ik perfect volgen welk ticket in behandeling of afgewerkt is.”

Opvallend genoeg maakt Accent ook zelf gebruik van een vergelijkbaar ticketingsysteem. Zelf vindt Filip die manier van werken betrouwbaarder dan telefoneren of mailen: “Een telefoontje is vluchtig en snel vergeten. Door online een ticket in te dienen, kan ik de situatie op de voet volgen. En ik ben er altijd gerust in dat Cleaning Masters mijn aanvragen op tijd behandelt.”

Dat beide bedrijven goed afgestemd zijn op elkaar laat zich dus in elk aspect van de samenwerking voelen. “Dat is de reden dat we dit partnership zo lang mogelijk willen verderzetten”, besluit Filip.

Cleaning Masters is de vaste schoonmaakpartner van Accent Jobs.

“Op Multidesk gebruik ik regelmatig het ticketingsysteem. Ik kan perfect opvolgen welke vraag in behandeling of afgewerkt is.”

Accent Jobs in het kort

  • Uitzendbureau met hoofdkantoor in Roeselare
  • Opgericht in 1995
  • Basis voor House of HR, een HR-holding actief in 10 landen
  • Samenwerking met:
    • Cleaning Masters voor klassieke schoonmaak en eindschoonmaak van kantoren
    • Hygi Masters voor sanitaire dispensers
    • Green Masters voor parkingonderhoud

Terug naar boven