Bart Van Lissum (beMatrix) over de geslaagde samenwerking met Multi Masters Group:

“Aan Multi Masters Group kan je echt alles vragen”

Bart Van Lissum van beMatrix - testimonial over de samenwerking met Multi Masters Group

BeMatrix is een grote speler in de Belgische en internationale standenbouwsector. In 2019 kreeg het bedrijf uit Roeselare een groeispurt. Facility coördinator Bart Van Lissum ging daarom op zoek naar een facilitaire dienstverlener die de professionele uitstraling van beMatrix optimaal zou ondersteunen. Die partner vond hij in Multi Masters Group.

Sinds 1993 ontwerpt en produceert standenbouwer beMatrix modulaire kadersystemen voor de beurs- en eventsector. Het unieke systeem is eindeloos te combineren met panelen of doeken. “Bij ons is de klant koning. We doen er alles aan om flexibel in te spelen op hun wensen. Dat kan omdat de productie volledig in-house verloopt.” beMatrix is ook goed gekend in het buitenland. “We hebben grote klanten in Nederland en Duitsland, maar ook in Engeland, Amerika en zelfs China”, vertelt Bart Van Lissum.

Testimonial beMatrix - tevreden over de facilitaire dienstverlening (schoonmaak e.d.) van Multi Masters Group

Verdrievoudiging van de schoonmaak

Als facility coördinator en preventieadviseur zorgt Bart Van Lissum ervoor dat alles achter de schermen goed en veilig verloopt. “Ik zoek en stuur externe dienstverleners die onze gebouwen tot in de puntjes verzorgen.” Zo kwam hij op het pad van Multi Masters Group. “Toen ik hier begon in 2019 beleefde beMatrix een explosieve groei. We breidden uit van 1 naar 3 fabrieksgebouwen. Dat betekende natuurlijk ook meer schoonmaak.”

Kleine details

In de zoektocht naar een externe facilitaire dienstverlener lette Bart vooral op continuïteit: “Ik wilde regelmaat brengen in het onderhoud van de gebouwen.” Multi Masters Group viel op tussen de verschillende opties omwille van kleine details. “Het eerste contact zat bijvoorbeeld meteen goed. Net als beMatrix communiceerde Multi Masters Group vlot en op een nuchtere manier. Dat was in mijn ogen een heel goed teken.”

Meedenken met beMatrix over wat anders kan

In 2019 ging Multi Masters Group voor het eerst aan de slag bij beMatrix. “De opstart is altijd de meest uitdagende periode: je maakt nieuwe afspraken en leert elkaar kennen. De eerste cleaning master die bij ons langskwam, was bijvoorbeeld geen ideale match. Zo’n dingen kan je niet voorspellen. Cleaning Masters ging gelukkig goed om met die feedback en zocht naar een oplossing. Dat is wat je verwacht van een dienstverlener: dat hij verantwoordelijkheid opneemt en meedenkt over wat anders kan. En dat maakt mijn job natuurlijk ook makkelijker (lacht).”

Bij ons is de klant koning, maar wij worden ook als koning behandeld door Multi Masters Group.”

BeMatrix apprecieert continuïteit en professionaliteit

Dankzij de mobiele vervangingsploeg introduceerde Cleaning Masters meer continuïteit in de schoonmaak van zowel toiletruimtes als burelen. Dankzij dit systeem is er namelijk altijd een vervanger beschikbaar.

Daarnaast helpt Hygi Masters de professionele uitstraling van beMatrix versterken. Door de gevel van het hoofdkwartier schoon te maken, bijvoorbeeld. Maar ook door de sanitaire voorzieningen in elk gebouw van beMatrix te uniformiseren. “Het lijkt een detail, maar met dezelfde handdoek- en toiletdispensers in elke toiletruimte laat je een verzorgde en georganiseerde indruk na”, licht Bart toe.

Tegenwoordig regelt Hygi Masters ook de levering en aanvulling van hygiënepapier. “Ik hoef maar even te bellen en alles is geregeld. Regelmatig polst Hygi Masters ook zelf naar de voorraad. Die kleine zaken maken mijn takenpakket wat lichter.”

Standenbouwer beMatrix is heel tevreden over de schoonmaak en andere facilitaire diensten van Multi Masters Group.

“Cleaning Masters en Hygi Masters zorgen er niet alleen voor dat alles proper is, maar helpen ons ook een professionele uitstraling te behouden.”

Testimonial beMatrix - geslaagde samenwerking voor schoonmaak en andere facilitaire diensten met Multi Masters Group.

Industriële reiniging

Voor de schoonmaak van productielijnen doet beMatrix regelmatig een beroep op de industriële reinigers bij Cleaning Masters. beMatrix is namelijk een metaalverwerkend bedrijf. “We hebben sinds 2018 een volledig nieuw en geautomatiseerd machinepark voor de productie van onze aluminium frames. Dat vergt grondig, regelmatig, maar vooral gespecialiseerd onderhoud.”

Samen met Multi Masters Group voorzag beMatrix een opleiding om de reiniging van specifieke onderdelen aan te leren. “Door de coronacrisis moesten we meer flexibiliteit aan de dag leggen wat productie betreft, maar Multi Masters Group heeft hier steeds goed op ingespeeld. Dankzij hun snelle optreden konden wij elke opdracht vlot afwerken.”

Royale samenwerking

Bart vervolgt: “Voor ons is het duidelijk dat je aan Multi Masters Group echt alles mag vragen. Zelfs onze laadkades hebben ze in het verleden onder handen genomen.” De succesformule van de samenwerking? Die schuilt volgens Bart in de flexibiliteit en open communicatie van Multi Masters Group. “Dat is veel waard, zeker bij een dienstverlener. Bij beMatrix is de klant koning, maar wij worden ook als koning behandeld door Multi Masters Group.”

beMatrix in het kort

  • Toonaangevend standenbouwbedrijf, wereldwijd actief in 63 landen met hoofdzetel in Roeselare
  • Producent van unieke kadersystemen voor modulaire standenbouw met oog voor innovatie en duurzaam ondernemerschap
  • Samenwerking met Cleaning Masters en Hygi Masters voor o.a. sanitaire voorzieningen, klassieke schoonmaak, industriële reiniging en gevelreiniging

Overtuigd?

Terug naar boven