Cleaning Masters is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en industriële reiniging in de meest uiteenlopende sectoren.

Industriële reiniging is voer voor specialisten. Cleaning Masters zorgt ervoor dat
uw medewerkers in een propere – en dus ook veiligere – omgeving aan de slag kunnen.

Home » Cleaning Masters » Industriële reiniging

Cleaning Masters, specialist in industriële reiniging

U ontvangt uw klanten het liefst in een schoon bedrijf. Maar vergeet ook uw werknemers niet. U bent het er ongetwijfeld mee eens dat uw medewerkers beter – en ook veiliger – werken aan propere machines in een schone bedrijfshal. Daarvoor doet u beroep op een professioneel schoonmaakbedrijf. Cleaning Masters is een specialist op het vlak van industriële reiniging. Onze schoonmakers nemen met plezier uw bedrijf onder handen.

 • + 30 jaar ervaring
 • Operationeel sterk
 • Langetermijnpartnership
 • VCA P-certificaat

Professionele poetsfirma

Cleaning Masters is een professionele poetsfirma met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zorgen voor zowel de reguliere schoonmaak voor bedrijven (kantoren, sanitair,…) als de industriële schoonmaak. In heel België hebben wij teams met specialisten voor elke sector. Een industriële reiniging in de voedingsindustrie is nu eenmaal niet hetzelfde als schoonmaak voor de transportsector. En een gespecialiseerde reiniging in de (petro)chemische sector stelt op haar beurt weer heel andere eisen.

Industriële reiniging in de voedingssector, een van de vele specialiteiten van Cleaning Masters.

Cleaning Masters heeft specialisten voor elk type industriële reiniging.

Voor elke industriële reiniging de gepaste oplossing

Of het nu gaat om de industriële reiniging van uw productie-installaties, een kanaalreiniging, het reinigen van een professionele dampkap, een reiniging op hoogte, een opkuis, het reinigen van lakkerijen of een dieptereiniging van uw sanitair, Cleaning Masters zorgt voor elke gespecialiseerde reiniging. Wij zoeken steeds naar de beste manier om de kwaliteit te leveren die u wenst. Een ontstoffing, een ontvetting, een hogedrukreiniging of een droogijsreiniging, onze specialisten staan voor u klaar.

Industriële schoonmaak op uw maat

Via frequente en grondige opleidingen, een doorgedreven begeleiding en een nauwgezette opvolging zijn onze industriële schoonmakers steeds op de hoogte wat er van hen wordt verwacht. Zij zijn vertrouwd met dweil en borstel, maar evengoed met een innovatieve schoonmaakmachine. Na een grondige kennismaking met uw bedrijf zorgen wij voor een oplossing op uw maat. Als VCA P-gecertificeerd schoonmaakbedrijf staat Cleaning Masters voor een kwaliteitsvolle, duurzame en veilige aanpak van uw industriële reiniging.

Industriële reiniging met een schoonmaakmachine.

‘Corona proof’ schoonmaken

Sinds de uitbraak van Covid-19 heeft de schoonmaak een extra dimensie gekregen. Gebouwen dienen niet alleen schoon of proper te zijn, maar ook virusvrij en veilig. Wij bekijken graag samen met u welke aanpak uw gebouwen nodig hebben. Volstaat extra aandacht voor contactpunten zoals schakelaars, hendels en klinken? Of dringt een grondige desinfectie zich op? Onze specialisten maken graag een voorstel op uw maat op.

Wij zorgen voor de schoonmaak in uw buurt

De hoofdzetel van het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters is gevestigd in Merksem bij Antwerpen. Wij zijn actief in heel het land, dankzij onze 7 regionale vestigingen zijn wij steeds bij u in de buurt. Waar u zich ook bevindt in België, onze ‘masters’ staan voor u klaar om de industriële reiniging van uw bedrijf en de reguliere schoonmaak van uw kantoren te verzorgen.

U kunt op ons rekenen voor:

 • Schoonmaak in Antwerpen (kantoor Merksem)
 • Schoonmaak in West-Vlaanderen (kantoor Roeselare)
 • Schoonmaak in Oost-Vlaanderen (kantoor Gent)
 • Schoonmaak in Limburg (kantoor Zonhoven)
 • Schoonmaak in Brussel en Vlaams-Brabant (kantoor Strombeek-Bever)
 • Schoonmaak in Henegouwen (kantoor Jumet)
 • Schoonmaak in Luik en de rest van Wallonië (kantoor Flémalle)

Ontvang een voorstel op uw maat

Benieuwd naar hoe de specialisten van het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters uw bedrijf netter en veiliger kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Cleaning Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.