Het belang van een goede sanitaire hygiëne is niet te overschatten. Hygi Masters helpt u er graag bij.

Home » Hygi Masters » Sanitaire hygiëne

Sanitaire hygiëne in uw bedrijf

De meest bezochte ruimte in uw gebouwen? De toiletten natuurlijk! Al uw medewerkers, bezoekers die in de file hebben gestaan, een nerveuze sollicitant,… allemaal brengen ze een bezoekje aan de wc’s. Het belang van een goede sanitaire hygiëne is niet te overschatten. Properheid is daarbij een belangrijke factor. Maar ook de inrichting van uw sanitaire ruimte bepaalt mee de positieve beleving van de gebruikers. Het is de specialiteit van Hygi Masters, van advies tot uitvoering en opvolging. En sinds de coronacrisis beperkt onze expertise zich niet meer alleen tot de toiletblokken. Met onze desinfectiestations zorgen wij ervoor dat iedereen altijd propere handen heeft.

 • + 30 jaar ervaring
 • Actief in heel België
 • Duurzame producten en dispensers
 • Nauwgezette opvolging

Inrichting van sanitaire ruimtes door Hygi Masters

Smaken en kleuren kunnen verschillen, maar Hygi Masters heeft voor elk sanitair een oplossing op maat. Onze specialisten staan u graag met raad en daad bij tijdens de inrichting. Bovendien leggen zij u ook uit wat de voordelen zijn van verschillende soorten sanitaire toestellen en producten. Kies ik voor papieren handdoekjes of een handdroger? Waarom zou ik opteren voor dispensers uitgerust met sensoren? Hoe beperk ik het waterverbruik in mijn sanitaire ruimte? Onze hygi masters geven u met veel plezier antwoord op deze en al uw andere vragen.

Hygi Masters biedt een compleet gamma dispensers en producten ter ondersteuning van de sanitaire hygiëne in uw gebouwen.

Hygi Masters biedt een compleet gamma dispensers en producten aan

Toiletpapier, handzeep en een handdoekje, dat was jarenlang de basisuitrusting van een doorsnee toiletruimte. Om de gebruikers van uw wc’s extra comfort te bieden, is dit aanbod flink uitgebreid. Hygi Masters heeft een compleet gamma dispensers en producten. Luchtverfrissers, handdoekdispensers, zeepdispensers, toiletpapierhouders, vuilbakjes, ladybins, toiletbrilreinigers,… wij hebben het allemaal. In de kleur en vormgeving die het best past bij uw interieur.

Sanitaire hygiëne en corona/COVID-19

Sinds de coronacrisis is de aandacht voor hygiëne enorm toegenomen. Handhygiëne is een van de topprioriteiten. Iedereen moet op eender welk moment zijn handen kunnen reinigen, ook wanneer er geen wasbak of lavabo in de buurt is. Hygi Masters biedt de geschikte oplossing aan. Onze desinfectiezuil White’Box met alcoholgel kan eender waar worden geïnstalleerd, bv. in uw inkomhal of uw bedrijfsrestaurant. U hebt de keuze uit manuele (pompje) of automatische (sensor) bediening. Zo heeft iedereen steeds ontsmette handen.

De desinfectiezuil White'Box is een belangrijke bijdrage aan de sanitaire hygiëne in uw gebouwen.

Sanitaire hygiëne met aandacht voor het milieu

Duurzaamheid is een trend die ook in de sanitaire hygiëne aan een opmars bezig is. De circulaire toiletruimte is geen verre droom meer. Hygi Masters heeft alles in huis om bij te dragen aan het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Enkele duurzame opties uit ons sanitaire serviceaanbod:

 • Handdoekjes en toiletpapier op basis van gerecycleerd papier.
 • Recyclage van gebruikte papieren handdoeken.
 • Dispensers vervaardigd uit gerecycleerde materialen.
 • Milieuvriendelijke verpakkingen (Cradle to Cradle).
 • Producten geproduceerd in een CO2-neutraal productieproces.

Wij zorgen voor sanitaire hygiëne in uw buurt

De hoofdzetel van Hygi Masters bevindt zich in Merksem, vlakbij Antwerpen. Waar ook in België, dankzij onze zeven regionale vestigingen zijn we altijd bij u in de buurt. Onze specialisten staan voor u klaar.

U kunt op ons rekenen voor:

 • Sanitaire hygiëne in Antwerpen
 • Sanitaire hygiëne in West-Vlaanderen
 • Sanitaire hygiëne in Oost-Vlaanderen
 • Sanitaire hygiëne in Limburg
 • Sanitaire hygiëne in Brussel en Vlaams-Brabant
 • Sanitaire hygiëne in Wallonië

Ontvang een voorstel op uw maat

 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Cleaning Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.