White Box is een innovatie waardoor mensen snel de handen kunnen proper maken, ook als er geen wasbak in de buurt is.
Home » Onze innovaties » Hygiëne tijdens en na corona

Hygiëne tijdens en na corona

Sinds de corona-crisis is de behoefte aan hygiëne en veiligheid groter dan ooit. Als specialist in onder meer de schoonmaak voor bedrijven helpt Multi Masters Group u om een nieuwe hygiënestandaard te implementeren in uw bedrijf.

Door doeltreffende innovaties verminderen we het risico op verspreiding van virussen en bacteriën.

Daarnaast begeleiden we u op basis van een risicoanalyse naar een doeltreffende schoonmaakstrategie. Van opstart tot nazorg. Voor een veilige werkomgeving waar uw medewerkers met een gerust gemoed aan de slag kunnen.

White’Box: propere handen vormen de basis voor hygiëne tijdens en na corona

Een goede handhygiëne gaat de verspreiding van het coronavirus tegen. Daarom ontwikkelden we White’Box. Dat is een desinfectiezuil op maat van uw kantoor of flexplek, geschikt voor de reiniging van zowel handen als oppervlaktes.

Het desinfectiestation bestaat uit een zuil en een navulbare voorraad alcoholgel. U heeft de keuze tussen een mechanische (pompje) of automatische (sensor) versie. Als kers op de taart zijn alle onderdelen van Belgische makelij.

White’Box kan u zowel huren als kopen. Voor levering en navulling kan u rekenen op Hygi Masters.

.

Sinds corona ligt de nadruk sterk op handhygiëne: met White'Box kan iedereen snel en eenvoudig de handen reinigen.

UV-C luchtzuivering met Radic8

Behandel de binnenlucht in uw gebouwen met VIRUSKILLER™ van Radic8. Deze luchtontsmetter filtert ultrafijne deeltjes, neutraliseert gassen en dampen. Voorts deactiveert hij virussen en bacteriën in de lucht. VIRUSKILLER™ wordt gebruikt in meer dan 400.000 omgevingen over de hele wereld. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, tandartspraktijken, scholen, restaurants en kantoren.

Het UV-C-licht zuivert de lucht van sporen, schimmels, bacteriën en virussen. Met keuze uit verschillende vrijstaande, muur-en desktopmodellen is er een gepaste oplossing voor elke ruimte.

Reken op Maintenance Masters voor de installatie en het onderhoud van alle VIRUSKILLER™-units.

Bekijk de VIRUSKILLER™-technologie hiernaast in actie.

Nocospray: efficiënte bestrijder van corona

De Nocospray is effectief in de bestrijding van onder andere MRSA, COVID-19, CPE en Norovirus. Het apparaat desinfecteert oppervlakten in ruimtes van 10 m³ tot 1000m³. Zonder residu, zonder risico op corrosie of oxidatie en zonder gezondheidsrisico’s.

Nocospray vernevelt Nocolyse: een biologisch afbreekbaar ontsmettingsmiddel dat geen allergenen bevat. Bovendien werkt de Nocospray snel, praktisch en zuinig. Slechts 1 ml Nocolyse is voldoende voor de ontsmetting van 1m³.

Medtradex illustreert hoe de Nocospray werkt in de video hiernaast.

.

Tork EasyCube

Goed drogen is een belangrijk onderdeel van een correcte handhygiëne. De Tork EasyCube-dispenser verdeelt gerecycleerde papieren doekjes. Zo reduceert hij de verspreiding van virussen en bacteriën.

Bovendien meten de sensoren zowel het aantal gebruikers van de ruimte als de vulgraad van de dispenser. Via een app weten onze schoonmakers precies waar en wanneer ze moeten ingrijpen. Drukbezochte ruimtes worden vaker gepoetst. Bijna lege dispensers worden meteen aangevuld. Dit alles zorgt voor een aangename sanitaire beleving.

Ontdek de kracht van TorkEasycube in deze video van Tork (zie hiernaast).

Clean’Screen

Clean’Screen is de oplossing voor ruimtes waar mensen geen 1,5m afstand kunnen houden. Deze scheidingswand wordt verdeeld door het Belgische Benofice en bestaat in 3 varianten.

  1. De Clean’Screen Fix uit plexiglas is makkelijk te bevestigen aan tafels of bureaus.
  2. De Clean’Screen Wood is een staande variant op houten poten.
  3. Voor een oplossing op lange termijn kiest u voor Clean’Screen Delux (zie foto). Gemaakt uit veiligheidsglas met afgeronde hoeken en een stevige metalen voet is dit een stijlvol maar vooral veilig design.

Whitepaper ‘Vertrouw op hygiëne’: voor de juiste aanpak tijdens en na corona

Het coronavirus heeft een enorme impact op het bedrijfsleven. Hoe ontvangt u uw werknemers opnieuw in een veilige omgeving?  Op welke manier volgt u de maatregelen correct op?  In de whitepaper ‘Vertrouw op Hygiëne‘ wijst Multi Masters Group u de weg.

Wilt u een risicoanalyse laten uitvoeren? In deze whitepaper leest u meer over onze werkwijze en actieplannen op maat. Samen tekenen we een doeltreffende schoonmaakstrategie uit.

Interesse in onze innovaties?

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar boven