Innovaties - Multi Masters Group
Home » Onze innovaties

Onze innovaties

In een snel veranderende wereld groeit onze dienstverlening mee met uw behoeftes. Daarom kiezen we voor innovaties die ons vakmanschap en uw beleving naar een hoger niveau tillen. Dankzij nieuwe technologieën verbeteren we voortdurend onze service. Zo leveren wij het gewenste resultaat voor uw bedrijf en medewerkers.

Hygiëne tijdens en na corona

De coronacrisis introduceerde een nieuwe hygiënestandaard. Dit heeft grote gevolgen voor de schoonmaakstrategie in bedrijven en openbare ruimtes. Hoe past u de schoonmaak aan conform de maatregelen? Hoe stelt u werknemers en klanten gerust? Multi Masters Group is u van dienst met oplossingen en advies op maat. Ontdek onze aanpak en innovaties, van preventie tot desinfectie.

.

IQubic is een voorbeeld van een toepassing van sensortechnologie door Multi Masters Group.

De kracht van sensortechnologie

Sensoren maken het dagelijkse leven makkelijker. Dat geldt ook voor schoonmaak en hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan dispensers die een seintje geven wanneer ze bijna leeg zijn. Of digitale muizenvallen. Daarom zetten we in op slimme tools die niet alleen onze service optimaliseren, maar bovenal de tevredenheid bij uw medewerkers en klanten verhoogt. Zo garanderen we een moderne dienstverlening aangepast aan de noden van uw bedrijf.

De Cleaning robot van Cleaning Masters is een innovatie die garant staat voor volautomatisch schoonmaken.

Cleaning robot:
volautomatisch schoonmaken

Robotisering is aan een opmars bezig in de schoonmaakwereld. Ook bij Cleaning Masters. Onze cleaning robot reinigt volledig autonoom grote vloeroppervlaktes. Dat geeft onze medewerkers de tijd om hun werk nog beter te doen. Maak kennis met de krachtige mogelijkheden van onze schoonmaakrobot.

Qwesteo, de gebruiksvriendelijke feedbackzuil van Multi Masters Group.

Qwesteo: meet kwaliteit, boost tevredenheid

Uw mening is meer dan belangrijk voor ons. Met de interactieve zuil Qwesteo geven passanten eenvoudig feedback op onze dienstverlening. De voordelen? Uw medewerkers of klanten voelen zich gewaardeerd, en op basis van hun mening kunnen wij onze service voortdurend optimaliseren.

Ontdek alle voordelen van deze feedbackzuil.

.

De sigarettenpeuken die in de Cy-Clopeur worden gegooid, worden volledig gerecycleerd en krijgen een tweede leven.

Cy-Clopeur: recyclage van sigarettenpeuken

Houd de rokerszone op uw terrein proper. Deze innovatieve asbakzuil moedigt rokers aan om peuken niet op de grond te gooien. Op vaste tijdstippen wordt de asbak geleegd. Aansluitend worden de peuken gerecycleerd in een gespecialiseerde fabriek. Dat zijn twee vliegen in één klap: een proper terrein en een duurzame aanpak.

Benieuwd hoe onze innovaties u kunnen ‘ontzorgen’?

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Terug naar boven