Cleaning robot - schoonmaakrobot Cleaning Masters

Home » Onze innovaties » Cleaning robot: volautomatisch schoonmaken

Cleaning robot: volautomatisch schoonmaken

Digitalisering en robotisering zijn aan een opmars bezig in de schoonmaak. Ook Cleaning Masters gaat voor een maximale reiniging in een minimum van tijd. Onze slimme schoonmaakrobot werkt volledig autonoom en pakt elke oppervlakte grondig aan.

Efficiënt en grondig

De Nilfisk Liberty SC50 is een autonome schrobzuigmachine. Het apparaat kan wel 6 uur lang zonder enig toezicht reinigen. Dat geef onze cleaning masters de tijd om andere taken grondiger uit te voeren. Zo zetten we hun vakmanschap in op een efficiënte manier.

Cleaning robot met slimme software

De cleaning robot leert snel. De Liberty SC50 berekent zelf de meest efficiënte schoonmaakroute. Of hij kopieert exact een reeds uitgevoerde route. Bijkomend voordeel is dat deze schoonmaakrobot ook als manueel bediende schrobzuigmachine kan worden ingezet. Zo bent u zeker dat er nooit een plekje wordt overgeslagen. Passanten in de ruimte ondervinden geen enkele hinder. Dankzij zijn sensoren en slimme software reageert de machine op elke wijziging in de omgeving.

Technologie en vakmanschap

Onze cleaning masters zijn ervaren operatoren. Ze staan in voor de opstart, programmatie en het onderhoud van de cleaning robot. Via een app weten zij steeds wanneer, waar en hoe de robot aan de slag is. Zo werken mens en machine samen aan een vlekkeloze schoonmaak in uw gebouwen.

Onze schoonmaakrobot in het kort

  • Krachtige schoonmaak met minimaal toezicht
  • Efficiëntie: meer tijd voor andere taken
  • Geschikt voor grote oppervlaktes: bijvoorbeeld in luchthavens, magazijnen, scholen, sporthallen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen enzovoort
  • Veilig: voldoet aan CSA/ANSI 336-richtlijn, een erkende veiligheidsstandaard voor autonome vloerreinigers
  • Revolutionaire software en eenvoudige bediening
  • Betrouwbaar: houdt contact met operators via app
  • Geen hinder: detecteert wijzigingen in de ruimte
  • Flexibel: inzetbaar als manuele schrobzuigmachine

Interesse in onze Cleaning Robot?

Benieuwd hoe we u kunnen helpen met onze schoonmaakrobots of met een van onze andere innovaties?

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar boven