Jan Michiels (Vivaldis Interim) over de succesvolle samenwerking met Cleaning Masters:

“Dankzij hun landelijke dekking worden onze kantoren van de kust tot de Ardennen op dezelfde manier schoongemaakt”

Jan Michiels - facility coördinator bij Vivaldis Interim (Foto Multi Masters Group - Cleaning Masters)

Vivaldis Interim is een interimbureau voor mensen en door mensen. In 1991 opende het eerste kantoor. Intussen zijn we enkele tientallen kantoren verder, maar de kwaliteitsvolle service en persoonlijke benadering bleven dezelfde. In 2015 vond Vivaldis Interim in Cleaning Masters de ideale schoonmaakpartner. “Het is zelfs zo dat de cleaning masters meer doen dan we verwachten”, zegt Facility coördinator Jan Michiels.

Dé KMO inzake flexibele tewerkstelling

“Vivaldis, da’s het vrijdagavondgevoel op een maandagochtend. Meezingen met de radio en niet op je horloge kijken. Verrast opkijken dat je werkdag er al opzit. Plezier vinden in wat je doet.” Jan Michiels, Facility coördinator bij Vivaldis Interim, is de verpersoonlijking van de positieve vibe die er heerst in het HR-bureau. “Of het nu een werk- of weekenddag is, ik vind het allebei even plezierig. Facility is een sector die een oplossing biedt voor een brede waaier aan problemen en verder zoekt tot er een oplossing gevonden is. Het is een motiverende gedachte dat we een stap verder gaan om de mensen het juiste comfort te bieden.”

Schoonmaak bij Vivaldis Interim door Cleaning Masters (Foto Multi Masters Group)

Professioneel, maar hartelijk

Vivaldis Interim helpt mensen aan de juiste job en doet dat op een persoonlijke manier. “We staan zowel dicht bij onze kandidaten als bij onze externe partners. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Die vlakke structuur zorgt voor een nauwe band tussen de verschillende afdelingen. Dat is ook zo voor de bedrijven waarmee we samenwerken.”

Sinds 2015 is Cleaning Masters de vaste schoonmaakpartner van Vivaldis Interim. “Mijn eerste contact was een aangenaam gesprek met open communicatie over alle aspecten”, vertelt Jan. “Ik kreeg meteen een duidelijke uitleg over de samenwerking. Je voelde direct dat het er professioneel, maar ook hartelijk aan toe ging. Tot op heden is dat nog altijd onveranderd. We hebben één vaste contactpersoon en zij is altijd bereikbaar. Al hebben we eigenlijk vrij weinig contact, wat op zich al bewijst dat het goed loopt. Cleaning Masters kent onze aanpak en speelt hier goed op in.”

Landelijke dekking

In 2008 kende Vivaldis Interim een exponentiële groei na een overname. “Sindsdien zijn we gevestigd op 65 verschillende locaties, hebben we vestigingen van de kust tot de Ardennen. Onze kantoren van Oostende en Luik liggen meer dan 200 km uit elkaar en worden allemaal door Cleaning Masters schoongemaakt. Als je zo’n groot kantorennetwerk wil beheren, is een partner die een landelijke dekking biedt de ideale oplossing. Dat neemt voor ons een grote zorg weg.”

“Komt er een specifieke opdracht binnen, zoals tapijtreiniging, dan weten we dat we ook hiervoor bij Cleaning Masters terechtkunnen.”

“Het is praktisch onmogelijk om overal tegelijk te zijn, maar ook daarvoor heeft Cleaning Masters een ideale oplossing voor ons. Met één aanspreekpunt en een interne inspectie zorgt onze schoonmaakpartner voor een vlotte samenwerking. Komt er een specifieke opdracht binnen, zoals tapijtreiniging, dan weten we dat we ook hiervoor bij Cleaning Masters terechtkunnen.”

“De masters doen meer dan we verwachten”

Meesterschap, respect, familiale nuchterheid en vertrouwen. Onze masters dragen onze bedrijfswaarden hoog in het vaandel. “En dat zien we echt terug, je voelt het gewoon aan de manier van werken”, zegt Jan. “We merken dat de familiale en duurzame aanpak van Cleaning Masters er ook echt is. No-nonsense en hands-on. Zijn er problemen, dan worden er oplossingen aangeboden. Zijn er afwijkingen op de normale gang van zaken, dan worden ze besproken. Er is respect en betrokkenheid van iedereen.”

“Het is zelfs zo dat de masters die onze kantoren schoonmaken meer doen dan we verwachten. Als ze iets kleins zien dat ze nog kunnen oplossen, zullen ze dat ook doen. Kortom, een zorg wegnemen. Op een bepaald moment in de zomer hadden we last van kleine vliegjes. Terwijl wij nog naar een oplossing zochten via andere partners, werd ik diezelfde dag nog opgebeld. Cleaning Masters had het al opgelost. We kregen zelfs extra tips om het te voorkomen in de toekomst.”

.

Schoonmaak bij Vivaldis Interim door Cleaning Masters (Foto Multi Masters Group)

“Cleaning Masters is voor ons een duurzame partner die onze facilitaire zorgen wegneemt.”

Cleaning Masters verzorgt de schoonmaak en de glaswas bij Vivaldis Interim (Foto Multi Masters Group)

Een samenwerking die blijft duren

Begin 2023 verhuisde het hoofdkantoor van Vivaldis Interim naar hartje Antwerpen. “Als we nieuwe kantoren openen, hebben we oog voor het milieu. We werken met de nieuwste technologieën en materialen om dit waar te maken. Duurzaamheid is belangrijk voor ons. We schakelen momenteel zelfs over naar een volledig elektrisch wagenpark met maar liefst 150 wagens. Een duurzame schoonmaakpartner is voor ons dan ook een absolute must.”

Volgens Jan werkt een duurzame partner niet alleen op een milieubewuste manier, maar voldoet hij ook aan andere voorwaarden. “Een centraal aanspreekpunt en open communicatie, marktconforme prijzen, een kwalitatieve dienstverlening en flexibiliteit langs beide kanten. Als deze zaken er zijn, is er ook sprake van een duurzaam partnership. En dat is er zeker met Cleaning Masters.”

 

Vivaldis Interim in het kort

  • Interimbureau met hoofdzetel in Antwerpen
  • Opgericht in 1991
  • Focus op technisch geschoolde arbeiders in verschillende niches: construct, office, finance, chauffeurs,…
  • Samenwerking met Cleaning Masters voor schoonmaak en glaswas van 85 kantoren op 65 sites verspreid over heel België

Terug naar boven