Maintenance MastersMaintenance MastersMaintenance MastersMaintenance MastersMaintenance Masters

“Een werkomgeving in alle comfort, onze maintenance masters onderhouden en beheren uw gebouw als een goede huisvader.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Inventaris en audit

Na een fysieke rondgang maken onze maintenance masters een volledige inventaris op van alle installaties in uw gebouw. Op basis hiervan werken zij een overeenkomst uit die strookt met de realiteit. Deze documenten kunnen onder meer ook als leidraad dienen om u in regel te stellen met alle wettelijke voorschriften of om uw verzekeringen te herbekijken.

In een volgende fase stellen wij een auditrapport op, opgemaakt in lijn met de norm NEN 2767. Dit geeft u een helder overzicht van de gerichte acties die nodig zijn om uw technische installaties in een aanvaardbare conditie met de gewenste functionaliteit te brengen of te behouden. Op basis van deze prioriteitenlijst kunt u gemakkelijk een meerjarig budgetplan opstellen.

Beheerstool

Het beheer en onderhoud van uw technische uitrustingen organiseren wij in een online tool die u de mogelijkheid geeft om uw volledige dossier te allen tijde in te kijken.

Deze beheerstool bundelt bovendien uw inventaris, auditrapporten, attesten en certificaten zodat deze gemakkelijk doorzoekbaar zijn en er geen kostbare informatie verloren geraakt. U blijft ook na de overeenkomst eigenaar van uw data.

> Onderhoud van technische installaties
> Beheer van technische installaties

kwaliteit

Beheerstool
Gecertificeerd personeel

veiligheid

VCA**
(Certificatiebureau Normec BTV Audit)

duurzaamheid

Regionale tewerkstelling

Onderhoud van technische installaties - Maintenance Masters

Onderhoud van technische installaties

Goed werkende installaties zorgen voor continuïteit van uw processen en ze dragen bij aan de duurzaamheid van uw gebouw. Door frequent en preventief onderhoud van uw HVAC-installaties en elektriciteitsvoorzieningen, wordt correctief onderhoud beperkt.

Lees meer

Beheer van technische installatie - Maintenance Masters

Beheer van technische installaties

Uitgaande van de wettelijke voorschriften en het auditrapport stellen onze maintenance masters een onderhoudsplan op om uw processen en installaties te beheren. Zij voeren regelmatige objectieve controles uit om de kwaliteit van hun werk te verzekeren en de veiligheid van uw technische uitrusting te garanderen.

Lees meer

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Maintenance Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor
Terug naar boven