Professionele ongediertebestrijding in uw bedrijf in 5 vragen en antwoorden

Ongedierte in uw gebouwen, u kan het missen als de pest. U kan dus maar beter voorkomen dat het zich nestelt in of rond uw gebouwen. Maar ook als het te laat is, staat Hygi Masters, specialist in professionele ongediertebestrijding, voor u klaar. Onze hygi masters hebben meer dan 30 jaar ervaring en bieden een veilige en milieuvriendelijke aanpak. Patrick, manager bij Hygi Masters, neemt u mee in de wereld van ongediertebestrijding en beantwoordt de volgende 5 vragen.

Professionele ongediertebestrijding - Hygi Masters - Multi Masters Group - keuken

1. Welke soorten ongedierte bestrijdt Hygi Masters?

Ongedierte komt voor in verschillende vormen. Knaagdieren, zoals muizen en ratten, maar ook insecten bestrijden onze hygi masters vaak. Kruipende insecten, denk maar aan mieren, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, kevers en zilvervisjes. En vliegende, zoals wespen, muggen, vliegen en motten. Onze hygi masters vangen ook vogels die voor overlast zorgen.

2. Hoe gaan de hygi masters tewerk bij de professionele ongediertebestrijding?

Bij Hygi Masters wachten we niet tot u ongedierte opmerkt in uw gebouwen. Na uw aanvraag voeren onze hygi masters discreet een preventieve controle uit, waarbij ze hun opmerkingen bespreken en mogelijke aanlooproutes en schuilplaatsen van ongedierte identificeren. Op basis van een grondige analyse stellen wij een op maat gemaakte aanpak voor de professionele ongediertebestrijding, in overeenstemming met voedselveiligheid, sanitaire hygiëne en geldende voorschriften (HACCP, BRC, IPM, FAVV en VMM).

3. Hygi Masters heeft een CEPA-certificaat. Wat houdt dat in?

CEPA is de Europese organisatie van bedrijven gespecialiseerd in professionele ongediertebestrijding en riep het CEPA-certificaat in het leven als industrienorm. Het betekent dat je als onderneming voldoet aan de hoogste normen voor volksgezondheid en hygiëne (EN 16636). Het certificaat wordt verkregen na een grondige audit door een erkend auditbureau. Hygi Masters slaagde voor de audit en is zo een van de slechts vier bedrijven in ons land die voldoen aan de Europese norm EN 16636 (en dus een CEPA-certificaat bezitten).

Professionele ongediertebestrijding - lokaas - lokaasbox - Hygi Masters - Multi Masters Group

4. Op welke manier zet Hygi Masters in op nieuwe, duurzame technieken?

De wereld van de professionele ongediertebestrijding heeft zich de laatste jaren gedigitaliseerd en ook wij volgen de nieuwste trends. Zo hebben we met digitale vallen (die werken met sensoren) een alternatief voor de klassieke ratten- en muizenvallen. Met non-tox lokaas hebben we een andere, niet-giftige oplossing. Blijkt dit niet voldoende? Dan zorgen we dat het toxische lokaas in lokaasboxen wordt geplaatst, zodat de veiligheid gegarandeerd blijft. Alleen het ongedierte zal erdoor worden bestreden.

5. Waar biedt Hygi Masters professionele ongediertebestrijding aan?

Overal! Onze ongediertebestrijders zijn aanwezig over heel België. De hoofdzetel van Hygi Masters bevindt zich in Merksem, vlakbij Antwerpen. Dankzij onze regionaal verspreide vestigingen (Merksem, Roeselare, Gent, Zonhoven, Strombeek-Bever, Jumet en Flémalle) zijn we altijd en overal in de buurt van onze klanten.

Terug naar boven