Construct Masters: Las- en constructiewerkenConstruct Masters: Las- en constructiewerkenConstruct Masters: Piping en mechanicalConstruct Masters: Las- en constructiewerken

“Een veilig ontworpen en gerealiseerd concept, onze construct masters geven al uw industriële projecten vorm.”

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer

Eigen atelier

Sinds 2011 beschikt Construct Masters over een eigen atelier van maar liefst 800 m². De werkplaats is uitgerust met een compleet machinepark en een grote stock van hoogwaardige materialen. Hier kunnen onze mensen uw maatwerk in alle veiligheid afwerken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en beperken we de werkzaamheden op uw werf.

24/7 permanentiedienst

Dankzij de regionale tewerkstelling zijn onze construct masters stand-by wanneer een snelle interventie nodig is.

> Engineering
> Las- en constructiewerken
> Piping en mechanical
> Turnarounds

kwaliteit

PED NEN 13450
Multidesk

veiligheid

VCA P
(Certificatiebureau Vinçotte)

duurzaamheid

Regionale tewerkstelling

Engiineering - Construct Masters

Engineering

Onze eigen tekenaars en ingenieurs gaan aan de slag om uw industriële projecten te ontwerpen. Met behulp van onze professionele tekenprogramma’s maken zij de sterkteberekeningen en leveren zij de technische tekeningen af, netjes volgens de juiste normeringen.

Construct Masters

Las- en constructiewerken

Aan de hand van de technische tekeningen gaan onze lassers en monteurs in ons eigen atelier aan de slag om uw industriële projecten daadwerkelijk vorm te geven. De vervaardigde staalconstructies krijgen nog een coating en worden netjes op de werf gemonteerd en aan elkaar gelast.

Piping - Construct Masters

Piping en mechanical

Op basis van het ontwerp starten onze pijpfitters met de prefabricatie en montage van uw pijpleidingen en equipment. Na de installatie verzorgen onze construct masters het onderhoud ervan.

Turnarounds - Construct Masters

Turnarounds

Construct Masters ondersteunt u tijdens uw turnarounds, met specialisatie in de petrochemie. Ons flexibele team van monteurs, riggers en lassers werkt in synergie samen om het onderhoud van en de modificaties aan uw fabrieken, installaties en/of pompen vlot te laten verlopen.

Meer weten over onze diensten?

Wij bezorgen u graag meer info of werken vrijblijvend een voorstel op maat uit.

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jobs bij
Construct Masters

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures bij Construct Masters, maar heb je zin om deel te worden van onze masters-familie?

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Maak kennis met de Multi Masters-aanpak

Mede dankzij de diensten van Construct Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.

We zorgen ervoor