Maintenance Masters zorgt niet alleen voor een optimale werking, wij zorgen er ook voor dat de technische installaties in uw gebouw steeds wettelijk in orde zijn.

Home » Maintenance Masters » Beheer van de technische installaties in uw gebouw

Beheer van de technische installaties in uw gebouw

Het beheer van de technische installaties gaat een flinke stap verder dan het louter onderhouden ervan. Bij het beheer zorgt Maintenance Masters ook voor de opvolging en meer specifiek de organisatie van die opvolging. Een helder onderhoudsplan met kostenraming, een grondige conditiemeting conform NEN 2767, frequente controles, periodieke keuringen, het uitvoeren van lektesten, de opvolging van attesten en certificaten, het aansturen van onderaannemers,… u hoeft er zich niet meer mee bezig te houden.

Wij zorgen niet alleen voor een optimale werking, wij zorgen er ook voor dat uw technische installaties steeds wettelijk in orde zijn. Kortom, Maintenance Masters beheert uw technische installaties als een goede huisvader.

Het beheersplan voor technische installaties: proactief en reactief

Preventief onderhoud is noodzakelijk om gebouwen in de technische staat te krijgen of te houden die de gebruikers/eigenaars wensen. Te weinig preventief onderhoud leidt vaak tot een toename van correctief onderhoud en grotere risico’s op gevolgschade, wat gepaard gaat met onverwachte, (vaak) hoge kosten. Te veel preventief onderhoud leidt ook tot hoge kosten doordat er onderhoud uitgevoerd wordt dat niet noodzakelijk is.

Bij het opmaken van het beheersplan voor uw technische installaties gaan wij op zoek naar de juiste verhouding tussen preventief onderhoud en correctief onderhoud. In het juiste evenwicht worden de prestatie-eisen van uw gebouw gehaald en zijn de exploitatiekosten geminimaliseerd.

De techniekers van Maintenance Masters stellen een helder en overzichtelijk beheersplan op voor het beheer van uw technische installaties.
Voor het beheer van de technische installaties in uw gebouw voert Maintenance Masters een conditiemeting conform NEN 2767 op.

Onderhoudsplan en onderhoudscontract voor beheer van uw processen en installaties

De basis voor het onderhoudsplan van uw technische installaties is een conditiemeting conform NEN 2767. Deze norm heeft als doel de technische conditie van gebouwen in kaart te brengen. Op basis van de resultaten stelt Maintenance Masters u een onderhoudscontract voor, volledig op maat van uw installaties.

Wij houden hierbij zowel rekening met het toestandsafhankelijk onderhoud als het gebruiksafhankelijk onderhoud.

Online beheerstool: behoud het overzicht over al uw gegevens

In onze online beheerstool verzamelen we alle informatie omtrent uw technische installaties. Wij vinden transparantie nu eenmaal heel belangrijk. Met een persoonlijke login en wachtwoord heeft u op eender welk moment toegang tot een schat aan informatie: de inventaris van uw gebouw, auditrapporten, attesten en certificaten, resultaten van de inspectie van uw elektrische installatie, onze werkplanning,…

Meer zelfs: van elk toestel in uw gebouw vindt u in de online beheerstool heel gedetailleerde gegevens (bv. locatie, type, subtype, onderdelen, info over de fabrikant, uitgevoerde en geplande onderhoudsbeurten,…). Via het systeem kunt u bovendien heel eenvoudig extra interventies aanvragen.

Via de online beheerstool van Maintenance Masters volgt u het beheer van uw technische installaties op de voet op.
Maintenance Masters verzorgt niet alleen het beheer van de technische installaties in uw gebouw, wij voeren ook het onderhoud ervan uit.

Onderhoud technische installaties

Heeft u de expertise in huis om het beheer van uw technische installaties zelf in handen te nemen? Uitstekend, dan helpt Maintenance Masters u graag bij het uitvoeren van alle onderhoudstaken.

Meer weten? Ontdek ook hoe wij u kunnen helpen bij het onderhoud van uw technische installaties.

Ontvang een voorstel op uw maat

Benieuwd naar hoe de specialisten van Maintenance Masters u kunnen helpen bij het beheer van de technische installaties in uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maintenance Masters bezorgt u graag een voorstel op uw maat.
  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Maintenance Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.