Maintenance Masters is gespecialiseerd in het onderhoud van de technische installaties in uw gebouw

Een goed onderhoud van de technische installaties in uw gebouw zorgt er mee voor dat uw personeel zich in zijn sas voelt in uw bedrijf.

Home » Maintenance Masters » Onderhoud technische installaties in uw gebouw

Onderhoud technische installaties in uw gebouw

Uw medewerkers presteren het best in ideale omstandigheden. Altijd een aangename temperatuur en luchtvochtigheid, de juiste verlichting, vlot werkend sanitair,… Het zijn allemaal factoren die hiertoe bijdragen. Kortom: een goed onderhoud van uw technische installaties zorgt er mee voor dat uw personeel zich in zijn sas voelt in uw bedrijf.

Bovendien verhoogt u zo de veiligheid en de levensduur van uw installaties.

HVAC techniekers en onderhoudstechniekers voor onderhoud en reparaties

Maintenance Masters heeft een team van ervaren onderhoudstechniekers. Hun jarenlange expertise en knowhow vullen wij aan met frequente opleidingen zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste trends en innovaties. Afhankelijk van uw noden sturen wij de geschikte technieker naar u toe.

De HVAC techniekers en de onderhoudstechniekers van Maintenance Masters verzorgen het onderhoud van uw technische installaties.
Onze klanten bevelen het onderhoud van uw verwarming en cv-ketel door Maintenance Masters warm aan.

Onderhoud verwarming en onderhoud cv ketel

Het onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen noodzakelijk, het is ook wettelijk verplicht. Afhankelijk van de brandstof dient dit jaarlijks of tweejaarlijks te gebeuren. De technieker van Maintenance Masters bezorgt u na het reinigen en correct afstellen van uw cv ketel een officieel attest (bv. Reinigings- en verbrandingsattest).

Onderhoud airco en onderhoud ventilatie

In de zomer is een goed werkende airconditioning geen overbodige luxe. Om de optimale werking te garanderen, is een regelmatig onderhoud van uw airco belangrijk. Afhankelijk van de hoeveelheid koelmiddel is dat zelfs wettelijk verplicht, eventueel aangevuld met een lektest.

Of u nu gebruikmaakt van een centrale ventilatie met koeling of decentrale aircotoestellen, het onderhoud dient te gebeuren door een gecertificeerd koeltechnicus. Maintenance Masters is hiervoor de geschikte partner.

Voor de optimale werking van uw airco of ventilatie is een regelmatig onderhoud heel belangrijk.
De techniekers van Maintenance Masters verzorgen het onderhoud van uw technische installaties.

Onderhoud verlichting en elektriciteitsvoorzieningen

Hoe je het ook draait of keert, uw bedrijf kan geen dag zonder elektriciteit. Op het eerste gezicht lijkt een elektrische installatie misschien niet veel onderhoud nodig te hebben, maar niets is minder waar. Het risico op brand, oververhitting en uitvallen neemt immers sterk toe als er geen preventief onderhoud op gebeurt. Hierbij maakt Maintenance Masters ook gebruik van thermografie.

En als we praten over uw elektrische installatie, dan doen we dat in de ruime zin. Niet alleen uw laagspannings- en hoogspanningsinstallaties dus, maar alles wat ermee verbonden is. Denk bijvoorbeeld aan de branddetectie, automatische poorten, het beveiligingssysteem, de verlichting en uw pv installaties.

Proactief en reactief onderhoud

Het onderhoud van de technische installaties in uw gebouw omvat een combinatie van verschillende types onderhoud. Enkele van deze onderhoudstypes zijn proactief van aard:

  • Bij preventief onderhoud voorkomen we storingen of uitval door planmatig onderhoud. Een voorbeeld is het jaarlijks vervangen van de filters in een luchtgroep.
  • Predictief onderhoud is echt specialistenwerk. Het komt eropaan te voorspellen wanneer storingen gaan optreden en in te grijpen voordat die zich voordoen. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van staalnames (bv. olie), trillingsmetingen enzovoort.
  • Prestatiegericht onderhoud gebeurt op basis van de resultaten die worden vastgelegd in KPI’s. Voorbeeld van zulke Key Performance Indicators is het rendement van uw technische installatie.

Uiteraard staat Maintenance Masters ook voor u klaar als er zich een storing voordoet:

  • Correctief onderhoud is het herstellen van een installatie door het opheffen van een storing. Bij bijvoorbeeld een defecte circulatiepomp van uw cv ketel wordt deze hersteld of vervangen.
  • Bij modificatief onderhoud zorgen wij voor een verbetering van de technische installatie. Bij het voorbeeld hierboven zou het kunnen dat Maintenance Masters u voorstelt om de circulatiepomp niet gewoon te herstellen maar te vervangen door een nieuw type pomp. Hierbij wordt gekeken naar nieuwe concepten en technieken die hogere prestaties leveren op het gebied van comfort en energie.

Beheer technische installaties

Het organiseren van het onderhoud van al uw technische installaties vraagt van u heel wat opzoekingswerk, telefoons, e-mails, offerteaanvragen en planning. U ‘ontzorgen’ is de missie van Maintenance Masters. Daarom beperken wij ons niet alleen tot het onderhoud, maar nemen wij ook graag het beheer van uw technische installaties uit handen.

Op deze wijze zorgen wij ervoor dat de installaties te allen tijde functioneren, onderhouden worden maar ook in regel zijn met de vigerende regelgeving en wettelijke aspecten.

Maintenance Masters is niet alleen gespecialiseerd in het onderhoud van de technische installaties in uw gebouw. Wij verzorgen ook het beheer ervan.

Ontvang een voorstel op uw maat

Benieuwd naar hoe de specialisten van Maintenance Masters u kunnen helpen bij het onderhoud van de technische installaties in uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maintenance Masters bezorgt u graag een voorstel op maat.
  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruikmaakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons complete aanbod facilitaire diensten

Mede dankzij de diensten van Maintenance Masters, is Multi Masters Group uitgegroeid tot een ‘total facility’-aanbieder. Door het combineren van onze verschillende diensten bieden wij u een totaaloplossing op maat die u volledig ontzorgt. Uw vragen en wensen bezorgt u ons via onze webapplicatie Multidesk of in een persoonlijk gesprek met onze SPOC. Zo zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw eigen missie kunt focussen.